Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 15. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ei pruugi õnnestuda sama liini jätkamine, mis seni kasu tõi. Ilmsiks võivad tulla asjaolud, mis su kiiret edasiliikumist pidurdavad. Vaja on ennast vajalikus suunas painutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kohustused oled enda kanda võtnud vabatahtlikult. Sinu tegutsemise eest ei tasuta ehk praegu heldelt, ent kuna ajad hingelähedast asja, tõuseb ühel hetkel sellest ka kasu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

On armastuse ja vabaduse, loomingulisuse aeg – lase vaim vabalt lennata! Tuleb palju üllatusi, mis on enamjaolt positiivse iseloomuga.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Viga oleks see, kui end kõige targemaks peaksid ja leiaksid, et pole põhjust end arendada. Teed on sulle valla, juhul kui oled valmis end harima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tõenäoliselt sa eriti muud teha ei jõuagi kui ajada palavikuliselt oma rahaasju. Pead keskenduma viisaka joone hoidmisele ja pidama kinni üldtunnustatud reeglitest.

Neitsi
23. august – 22. september

Näed asja üsna kitsast vaatevinklist ning ei mõtle sellele, et see, mis tundub sulle õige, võib teised hoopiski ebameeldivasse olukorda panna.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pead tegema mingi otsuse, mis võib kellelegi lähedastest meelehärmi valmistada või kedagi neist lausa solvata. Tähtis on teha seda võimalikult taktitundeliselt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Jätad oma kuraasika käitumisega jõulise esmamulje, kuid need, kes sind paremini tunnevad, näevad suurema vaevata ka su nõrku külgi ja sisemist ebakindlust.

Ambur
22. november – 21. detsember

Selleks, et sind tõsiselt võetaks, ei piisa ainult mõjuvatest sõnadest ja tungivast toonist. Su kehakeel on väga ilmekas. Proovi oma liigutusi kontrolli all hoida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pead üritama ennast distsiplineerida, sest vaid süsteemne ja läbimõeldud tegevus aitab sind edasi. Ära iga asja pärast ärritu ning hoidu niisama tühja rahmeldamisest!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled seisklushimuline ja julge, sind kõidab vaheldusrikas, ka riskimisvõimalust pakkuv tegevus. Tuleta meelde, et just ettevaatus olevat tarkuse ema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Eeldused uue projekti alustamiseks ja selle edukaks kulgemiseks on suurepärased, kui sa ainult üle ei pinguta ning austad neid, kellega koos selle ette võtad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algav eluaasta tõotab tulla töine. Võimalik on tegevusala vahetus, isikliku äri alustamine või laiendamine. Palju on kasu info hankimisest, edukate eeskujude leidmisest rahvusvahelisel tasemel. Armuasjus oled reserveeritud, saad tugevdada toimivat suhet. Ole lastega suheldes taktitundeline ja osavõtlik, väldi tõrelemist.