Michael Jackson 2002. aastal Santa Monica kohtus. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. oktoober 2019, 13:40

Elton John kirjeldab Jacko muutumist: „Vaene mees oli peast ikka puhta segi...“ (10)

Briti veebiväljaande Metro teatel pajatab Elton John homme ilmuvas mälestusteraamatus "Me: Elton John" ka Michael Jacksonist, kelle surmast täitus tänavu kümme aastat.  

Elton kohtus Jacksoniga esmakordselt, kui too oli alles 13-14aastane. "Vahvamat poissi ei oska ette kujutadagi," kirjutab briti superstaar. Kuid hiljem Jackson muutus, vahendab Metro.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Eltoni hinnangul oli USA superstaarist saanud uue aastatuhande alguseks vaimuhaige. "Ei tea, mis ta peas toimus ja mis retseptiravimeid ta täis pumbatud oli, aga iga kord, kui ma teda hilisematel aastatel kohtasin, mõtlesin lahkudes, et see vaene mees on peast ikka puhta segi läinud."

Elton kirjeldab üht ühist lõunasööki Jacksoniga. Too näinud hirmus räbal välja: nina küljes olevat olnud plaaster, meik olnuks aga otsekui mingi maniaki tehtud. "Ta ei rääkinud suurt midagi, kuid temas õhkus ebamugavustunnet nii, nagu mõnest õhkub enesekindlust."

Jackson olevat Eltoni lõunasöögilt sõnagi lausumata kadunud. Hiljem leiti USA staar majapidaja hütist 11aastase poja seltsis vaikselt mänge mängimast. "Miskipärast ei suutnud ta täiskasvanute seltskonda enam üldse taluda."