Sussexi hertsoginna MeghanFoto: PA Wire/PA Images
Inimesed
14. oktoober 2019, 11:32

MÕJUKAS TOETAJA: Hillary Clinton tõttas Meghanit kaitsma (7)

Hillary Clinton väljendas Sunday Timesi intervjuus nördimust selle üle, kuidas Briti ajakirjandus on hertsoginna Meghaniga käitunud. 

Sunday Times uuris 71aastaselt Clintonilt ja tema tütrelt Chelsea'lt, mida nad arvavad prints Harry ja Meghani otsusest alustada Briti kõmuväljaannete vastu kohtulahingut. 

"Seda ma tahan küll öelda, et see, kuidas Meghanit on koheldud, on seletamatu," ütles endine USA riigisekretär Clinton. "Kui seletuseks on tema segarassilisus, siis häbi kõigile," toonitas Clinton ja lisas, et tema isiklikult usub: Sussexi hertsoginna afroameerika päritolul on kiusukampaania vallandumisel kindlasti oma roll. 

Chelsea Clinton väljendas arvamust, et Meghanit kritiseeritakse ka tema sõnakuse tõttu. "Ta tegi esmalt uhkelt karjääri ning tal on hääl, mida ta õnneks jätkuvalt kasutab," ütles kolme last kasvatav Chelsea (39). Tema sõnul tabab varasemate käitumisreeglite eirajaid ja ootustele mittevastajaid pahatihti kriitika ja sapp, "mis on minu jaoks arusaamatu". "Oleme seda mustrit korduvalt näinud."

Chelsea ütles, et ei tunne küll hertsoginnat, kuid peab temast lugu. "Olen nii tänulik, et ta rühib vankumatult edasi ning teeb seda, mida peab oma kutsumuseks. Ega lase end kiusata."