Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 14. oktoober (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tänase Jäära märgi täiskuu ajal keskendu iseenda soovidele ja vajadustele. Pole tähtis, mida teised sinust arvavad, oluline on olla sina ise. Lase lahti hirmudest, armasta ennast!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Piirangud ja tobedad ettekirjutused tekitavad sinus vastuseisu. Tunned, et mõndagi oleks vaja muuta. Muudatused nüüd toimuda ilma, et sa selle nimel pingutama peaksid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Uut infot kogudes kohtud mitmesuguste põnevate inimestega. Võimalik on armumine kellessegi, kes sinust mitmes mõttes paljugi erineb.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hommikul seisad silmitsi raskustega. Mingi tööülesande täitmine osutub arvatust raskemaks ja aeganõudvamaks. Mida tund edasi, seda kergemaks ja rõõmsamaks elu muutub.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Uusi asju on targem mitte alustada. Et energiatase on madal, väsid kiiresti. Võimalda endale piisavalt puhkust, ülepingutamise tagajärjel võid kergesti haigestuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kindel on vaid see, et igav sul küll ei hakka. Sõltub sinust endast, kuidas sa võimalusterohket, ent samas ka vastuolulist ja riskantset nädala alguse aega kasutad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pead nüüd vastutama selle eest, mida minevikus teinud ja öelnud oled. Juhul, kui oled valetanud või kellegagi manipuleerinud, oled praegu üsnagi raskes seisus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tööd on tehtud ja vaeva on nähtud, nüüd on lootust, et su pingutusi märgatakse ja saad väärilist tasu. Oma varasema tegevusega oled välja teeninud mõjukate isikute usalduse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on vaja oma aega oskuslikult planeerida. Seda peab jätkuma nii pere kui sõprade jaoks, loomulikult nõuavad oma osa töö ja muud kohustused.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Juhul, kui töötad riigiasutuses, on sul väljavaateid karjääriredelil ülespoole sammuda. Sul on õnne, satud õigel hetkel õigesse kohta ja jääd silma mõjuvõimu omavatele isikutele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On sinu valida, kas teha samme praegusel teel või valida uus suund. Ära tee otsuseid üksinda, pea nõu sugulaste ja sõpradega – keegi neist annab häid ideid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Taevas tundub pilvitu. Sinu tegevused kulgevad kui õlitatult. Ole seltskondlik ja tekib kasulikke tutvusi, räägi oma ideedest ja leiad kaaslasi, kes aitavad neid ellu viia.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algamas on enesearendamist ja õppimist soosiv aastaring. Äriasjad on olulised, võimalikud on nii võidud kui kaotused. Peamine, et teeksid otsuseid tervest mõistusest, mitte aga emotsioonidest lähtudes. Ka armununa ürita mõtlemisvõime säilitada. Kokkulepete sõlmimisel ja lubaduste andmisel ole eriliselt hoolikas.