"Rannamaja" Kerli ja Kristo Foto: Tiina Kõrtsini
Tele
16. oktoober 2019, 21:00

„RANNAMAJA“ Kristo suhetest Kerliga: pidudel käia on temaga huvitav (51)

16. oktoobril ekraanile tulnud "Rannamaja" paljastas kiivalt hoitud saladuse: tõsieluseriaalis osalevad Kerli Rehe ja Kristo Krüger teadsid teineteist juba enne saadet. "Kunagi oli mingi teema, aga mingit kättemaksu ei ole – otseselt suhtes ei olnud," jääb Kerli napisõnaliseks. 

Noorte sõprus sai alguse ühisest kodukohast. "Elasin kunagi Võistes ja kuna Kristo on ka sealt pärit, siis käis ta seal kevadeti kala püüdmas. Saime tuttavaks ja käisime väljas," räägib Kerli.

Üllatusena ei tulnud kummalegi, et "Rannamajas" kohtutakse. "Teadsime mõlemad, et lähme saatesse," lausub Kerli. "Oli kunagi 50/50 seis – nagu oli midagi, aga nagu ei ole ka. Ma ütleksin küll, et oleme lihtsalt sõbrad."

Kerli lausub, et tõsisemaks ei jõudnud nende suhe areneda. "Võibolla olime liiga erinevad inimesed. Praegu oleme lihtsalt sõbrad. Tundeid ei ole küll kummalgi teineteise vastu."

Kristo kinnitab samuti, et nad on Kerliga vaid sõbrad. "Ma ei mäleta, kuidas me täpsemalt kohtusime, aga elasime samas külas. Meil olid ühised tuttavad ja paar korda sai peol käidud," räägib ta. "Sõbrad oleme siiamaani. Kuna elame samas kandis, siis vahepeal oleme koos tööl käinud. Ega ma enne ka teda nii palju ei teadnud, aga sarja jooksul õppisin rohkem tundma. Kindlasti ma temaga mingeid romantilisi suhteid ei soovi. Sõbrana ja pidudel käia on temaga huvitav."