George Clooney 10. oktoobril HelsingisFoto: AP/Scanpix
Inimesed
13. oktoober 2019, 10:00

George Clooney armastab Nutellaga kakanalju teha

Hollywoodi superstaar George Clooney esines lõppeval nädalal Helsingis Nordic Business Forumil ja viskas nalja oma lopsaka habeme üle, ent rääkis ka oma lembusest kakanaljade vastu.

Clooney seletas neljapäeval Helsingi Messukeskuse publikule, et on teel Islandile filmivõtetele ja habe on uue rolliga seotud. "Mind aetakse peamiselt Moosesega segi. Mu naine vihkab mu habet!" kinnitas George Iltalehti teatel. Kui intervjueerija Francine Lacqua uuris, keda miljonite fännidega Clooney ise imetleb, tuli vastus nagu viuhti: "Oma naist!" Seepeale kõlas vali aplaus.

Clooney rääkis, et imetleb ka oma peret ja iseäranis vanemaid. "Isa joob küll iga päev viskit," märkis ta. See tulevat nende Iiri juurtest.

George ja Amal kasvatavad kaheaastaseid kaksikuid Alexanderit ja Ellat.  Iltalehti reporteri sõnul jättis Clooneyst mõnusa ja naljahimulise mehe mulje. Hollywoodi tipp rääkis, kuidas ta oli koos pojaga emmele vembu visanud. "Alexander armastab Nutellat. Nii et hõõrusin seda natuke tema mähkme kõrvale. Võite kujutleda mu naise näoilmet, kui ta nägi meie last sõrmi limpsimas!"

Nutella-naljad paistavad olevat Clooney ampluaa. Kevadel rääkis ta, kuidas oli Itaalias majapidajannale vingepussi visanud. "Tõin uue mähkme ja määrisin sinna Nutellat ja viskasin prügikasti. Tund hiljem tulin ja meie majas oli Itaalia majapidajanna ... Ütlesin: "Amal tahab teada, kas Alexander kakas või piisis." Tegin prügikasti lahti ja võtsin mähkme. Hõõrusin seda vastu nägu ja maitsesin ja proua kiljatas ja jooksis toast välja."