Keira Knightley 10. oktoobril 2019. Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
11. oktoober 2019, 13:37

Keira Knightley on vargsi lapsega maha saanud

Augustikuisel paparatsopildil üsnagi kõhukas Keira Knightley ilmus neljapäeval Londonis oma uue filmi esilinastusele märksa siredamana. Ju oli ta soovinud teise lapse sündi salajas hoida.

Ajakirja People teatel poseeris 34aastane näitlejatar filmi "Official Secrets" ("Riigisaladus") Londoni esilinastusel fotograafidele ning leidis mahti ka autogramme jagada. 

Paremalt: "Riigisaladuse" lavastaja Gavin Hood, peaosatäitja Keira Knightley, Hiina produtsent Melissa Shiyu Zuo, produtsent Ged Doherty ning Katharine Gun ja Martin Bright. Foto: Reuters/Scanpix

Keira figuur andis aimu, et ta on hiljuti sünnitanud, kuid oma teise lapse ilmaletulekust polnud Keira ja tema muusikust abikaasa James Righton teada andnud. Ka filmitähe pressiesindaja jättis People'i kommentaaripalve esialgu rahuldamata. Knightley on tuntud näitlejana, kes ei taha oma eraelu suure kella külge panna. Aasta tagasi kritiseeris ta prints Williami abikaasat Catherine'i, kes on pärast kõiki kolme sünnitust vaid mõned tunnid hiljem säravana ajakirjanike ette astunud. Knightley meelest jätab see niivõrd dramaatilisest ja elu alustalasid raputavast sündmusest nagu sünnitus vildaka mulje. 

Knightley teine rasedus sai ilmsiks mais Pariisis Chaneli kokteilipeol. 2013. aastal Prantsusmaal abiellunud paari esiktütar Edie on neljane. 

Keira kehastab Eesti kinolinal juba jooksnud tõestisündinud loos briti tõlkijat Katharine Guni, kes lekitas pressile infot ebaseaduslikust USA Riikliku Julgeolekuagentuuri luureoperatsioonist, mille eesmärk oli saada ÜRO Julgeolekunõukogult luba 2003. aastal Iraagis sõja alustamiseks.