"Puuduta mind" saade - Ingrid Stahl; Anu Saagim; Sirje Presnal
Puuduta mind
14. november 2019, 20:26

Vaata saadet  „Puuduta mind“ ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist

„PUUDUTA MIND“ 105. SAADE | Raeküla nõia Ingrid Stahli kuldreegel – elada tuleb nii, et ka surm sind kardab (12)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on elegantne Raeküla nõid Ingrid Stahl. 

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist SIIT!

Ligi 200-st kandideerijast kutsuti tänavusele "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" katsetele poolsada, kellest ülesannetega selekteeriti välja 12 eriliste võimetega selgeltnägijat, šamaani, nõida, maagi ja ennustajat. Teiste seas oli ka silmatorkava moega Raeküla nõid Ingrid Stahl, kes pidi saatest lahkuma kolmandana. "Ülesanded olid väga keerulised, seda nii möödunud aja, kui ka sündmuste iseloomu tõttu," põhjendas allaandmist Ingrid ise.   

Raeküla nõid Ingrid on ravitseja, kelle suurteks eeskujudeks ja õpetajateks on olnud nii Vigala Sass, Kaika Laine, kui ka Gunnar Aarma. Oma töös kasutab ta spetsiaalset tajude kombinatsiooni. Ingrid on esoteerikamaailmas tegev juba pikki aastaid, aga vahepeal elas ta välismaal. Ingridil on kuldreegel - elada tuleb nii, et ka surm sind kardab.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist SIIT!