Ian Watkins ansambli Steps 20. aastapäeva kontserdil 2017. aasta novembris. Foto: VIDA PRESS
Tele
10. oktoober 2019, 10:00

Briti jäätantsusaates võistleb esmakordselt meespaar! (8)

Briti staaride jäätantsuvõistlusel "Dancing On Ice" astub esmakordselt üles samasooline paar. Ansambli Steps laulja Ian "H" Watkins hakkab võistlema koos profiuisutaja Matt Eversiga. Mõlemad on geid.

Väidetavalt palus Watkins ise, et teda pandaks paari mehega, ning telekanali ITV produtsendid toetasid tema ettepanekut. Walesist pärit laulja avalikustas 2007. aasta intervjuus, et on gei. Stepsi päevil oli Ianil suhe bändi mänedžeri Tim Byrne'iga. 2007-2017 kestnud kooselust Craig Ryderiga on poptähel surrogaatema abil saadud kolmeaastased kaksikpojad.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MATT /\ EVERS (@themattevers) on

Matt Eversil on seljataga abielu naisterahvaga, kuid mullu jaanuaris tuli ta ajakirja Attitude intervjuus kapist välja. Põhjuseks nimetas Ameerika uisutaja osalt oma onu aidsisurma ning Donald Trumpi presidentuuri. "Tahan näidata noortele, et see, mida sa tunned või kellena sündisid, pole midagi halba."

 
 
 
View this post on Instagram

Got bored painting. Might use for my 2020 calendar. Might delete. . . . 📸 @snootyfoximages

A post shared by MATT /\ EVERS (@themattevers) on

Ajalooline "Dancing On Ice" jõuab eetrisse järgmise aasta algul. BBC Newsi teatel käivad jutud, et ka staaride tantsusaade "Strictly Come Dancing" lubab alates uuest aastast samasoolisi võistluspaare.