Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 12. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui mingi mõtte endale pähe võtad, on sul pea võimatu sellest lahti lasta. Keeruline on ühelt tegevuselt teisele ümber lülituda. Võid puhkepäeval väsimatult töömõtteid mõelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Su suhted on stabiilsed ja korras, aga rahul ei ole sa ikkagi. Tunned sisemist rahutust ja soovi midagi põhjalikult muuta. Ära sellega teisele poolele asjatult haiget tee.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Olenemata sellest, mis viimasel ajal toimunud on, ei kõiguta sind miski – oled uljas meeleolus ning arvad, et teised peavad aktsepteerima ka su iseloomu nõrkusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Öine aeg kujuneb märksa põnevamaks kui päevane. Pimeduse varjus õnnestub ette võtta seiklusi, mis hiljem päevavalguses tunduvad uskumatult kireva unenäona.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suudad oma energiat mõistlikult kasutada. Sul on aega teiste inimeste murede kuulamiseks ja ka nende aitamiseks. Suudad teisi mõista ja ennast nende olukorda kujutleda.

Neitsi
23. august – 22. september

Avaneb võimalusi veeta aega pere ja sugulaste seltsis. Isegi kui see on suurel määral kohustustega seotud, kujuneb aeg meeldivaks, suudate üksteist päris hästi mõista.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hiljuti tekkinud tuttavaga koos veedetud õhtupoolik võib viia romantiliste tunneteni. Võimalik on juhuslikult kohata oma aastatetagust suurt armastust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mingi põnev töö köidab sind sedavõrd, et kipud selle tegemise nimel vabast ajast loobuma. Isegi öösel keerlevad su peas töömõtted, ehk on nendega seotud ka tänaöised unenäod.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled kahe tule vahel. Võimalik, et sult ootavad midagi nii vanemad kui kallim, ja sa ei saa mitte mingi valemiga mõlema poole lootusi täita. Proovi olla diplomaatiline.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu meeleolu on romantiline. Ootad, et kallimgi samal lainel oleks, ent ta võib olla oma asjaajamistega nii hõivatud, et tunned end tagaplaanile jäetuna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kirglik päev, mil õnnelikus paarisuhtes Veevalajad võivad end lausa seitsmendas taevas tunda. Kui sa aga oma armastatuga koos olla ei saa, oled tujutu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võta aeg maha ja analüüsi oma mõtteid ja tundeid. Suudad enda vastu aus olla ja aru saada oma emotsioonide tekkepõhjustest, see aitab halbu tundeid edaspidi vältida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastaringil liigud jõudsalt oma eesmärkide suunas, õnnestub laiendada struktuure oma elus. Oled valmis väsimatult töötama nende asjade kallal, mis on sulle tõeliselt olulised. Enese killustamist tuleb vältida, niisiis jäta ebaoluline heaga kõrvale. Kui ka esineb probleeme, on need lühiajalised ning lahenevad kiirelt.