Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 11. oktoober (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hommikust saadik mõtled, et tänase tööpäeva tahaks kindlasti varem ära lõpetada. Saadki seda teha, kui unistamise peale aega ei raiska ja vajalikud toimetused kähku ära teed.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Saad sõnumeid, aga pole päris kindel, kellelt need üldse tulevad. Kas see on mingi eksitus või keegi sihilikult mängib sinuga? Et seda välja uurida, on vaja kaasa mängida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul ei ole mingit põhjust kogu vastutust enda õlule võtta ja üksinda pingutada. Rohkesti on neid, kes on valmis sind aitama ja sinuga koos tegutsema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on raske otsustada, mida tänase õhtuga peale hakata, sest sind kutsutakse mitmele poole ja üritatakse mõjutada. Pead ise tunnetama, mida sa ise tegelikult rohkem vajad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on tohutult palju kohustusi, ent sellegipoolest kipud sa neid veelgi rohkem oma õlule võtma. Vastutustunne on tugev, tahad kõike ise teha, sa ei oska vastutust jagada.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled tähelepanelik selle suhtes, mida teised teevad ja kuidas käituvad, ent sa ei näita oma tundeid ega ambitsioone välja. Vaikimine tundub olevat turvalisem kui rääkimine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Paljud tegemised, millega on tulnud vaeva näha, laabuvad nüüd märksa kergemini. Sul lihtsalt veab. Ent kui oled mugav ja laisk, lased supervõimalused kergekäeliselt mööda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei pea pingutama, et otsida võimalusi raha teenimiseks – märkad neid lennult. Küllap tekib nii sul endal, aga ka äripartnereil ideid, kuidas oma tegevust laiendada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kokku tuleb puutuda paljude erinevate inimestega, ent kontaktid jäävad üldiselt pealiskaudseks. Mõned tegemised võivad pooleli jääda ja antud lubadused ununeda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sul on julgust otsustavalt tegutseda, saad parandada nii enda kui ka nende inimeste olukorda, kes sind igapäevaselt toetavad ja aitavad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et täna ootab sind ees lühem reis või väljasõit. Suure tõenäosusega aga ei anna see sulle eriti võimalust puhkamiseks, pigem pead tõsiste asjade korda ajamise nimel pingutama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi võib alt ära hüpata, seetõttu pead plaanid ümber tegema. Selles, et kiirustama pead, oled siiski ka ise väheke süüdi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Aeg toob esile su sisemise jõu. Sul on tugev tahtmine edasi pürgida, ennast maksma panna, endale ja teistele tõestada, kui paljuks võimeline oled. Suudad teha olulisi muudatusi. Ent välja võivad lüüa ka allasurutud pinged. Tähtis on ennast ausalt analüüsida, leppides ka varjukülgede olemasoluga.