OOTAMATU AVALDUS: Natalie Imbruglia teatas juuli lõpus, et tulekul on nii uus plaat kui ka beebi.Foto: @natalie_imbruglia/Instagram
Inimesed
9. oktoober 2019, 16:50

Natalie Imbruglia sai spermadoonori abiga emaks

44aastane Austraalia päritolu poptäht Natalie Imbruglia loobus ootamast unelmate printsi ning otsustas spermadoonori abil lapse saada. Nüüd teatas lauljatar rõõmusõnumit: pisike Max Valentine on ilmale tulnud.

Imbruglia sai tuntuks 1990. aastate algul Austraalia seebiooperiga „Naabrid“, kus ta kehastas Beth Brennanit. Kolm aastat pärast sarjast lahkumist, 1997, avaldas ta debüütalbumi, millelt pärit singel „Torn“ sai üle maailma tohutult populaarseks. Natalie kuulsaimaks lauluks on noorpõlvehitt ka jäänud. Vahepeal käis Imbruglia lauljakarjäär nii alla, et ta pidas kuus aastat laulmisest pausi, kolis Los Angelesse, õppis eraõpetaja käe all näitlemist ning mängis kolmes filmis. Ühendkuningriigis, mille kodanikuks ta 2013. aastal ametlikult sai, on ta esinenud ka teatrilaval. 2003. aastal lõi Natalie kaasa Rowan Atkinsoni kassatükis „Johnny English“. 

1990. aastate lõpus kurameeris Natalie „Sõprade“ tähe David Schwimmeriga. 2003 abiellus ta ansambli Silverchair rokkari Daniel Johnsiga, kuid abielu purunes viis aastat hiljem. 2009. aasta algul sahistati Imbruglia soojadest suhetest prints Harryga. Käisid ka juhtud salasuhtest Coldplay laulja Chris Martiniga, kes kirjutas Nataliele mitu laulu. Ometi pole tuntud kaunitar leidnud meest, kellega pere luua. Tänavu juulis paljastas ta sotsiaalmeedias, et ootab last.

Avaldatud fotol oli Natalie juba päris kõhukas. „Ma ei ole arbuusi alla neelanud,“ viskas ta nalja. Staar nentis toonases postituses, et sõbrad teavad, kuivõrd kaua ta on tahtnud emaks saada. Natalie tunnistas, et rasedaks aitas tal jääda kunstviljastamine ja spermadoonori kasutamine. „Rohkem ma sellest avalikult ei räägi,“ tõotas ta.

9. oktoobril teatas Natalie poja sünnist. „Tere tulemast maailma ... Max Valentine Imbruglia,“ kirjutas lauljatar ja avaldas foto pisipõnni käest. „Mu süda pakatab õnnest.“