Foto: @selenagomez/Instagram
Inimesed
9. oktoober 2019, 10:31

Selena Gomezi meigivaba selfi on teeninud miljoneid laike (2)

USA laulja ja näitleja Selena Gomez avaldas esmaspäeval Instagramis meigivaba ja paari punnikesega selfi, millest on saanud tema menukamaid fotosid. Fännidele imponeerib, et 27aastane staar demonstreerib, kuidas ta päriselt välja näeb. 

"Mina, kogu aeg mina," allkirjastas Gomez foto, mida kolmapäeva hommikupoolikuks on laikinud üle kaheksa miljoni inimese.

 
 
 
View this post on Instagram

Me, all the time

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

New York Posti teatel on Selena sotsiaalmeediafotodest pälvinud rohkem meeldimisi vaid hiljutine pilt, kus ta poseerib koos baleriini ja modelli Anna Collinsiga. 

Fännid kiidavad Gomezi loomulikku ilu ning julgust. "Sa oled paljude jaoks tohutult suur eeskuju," kommenteerib üks fänn. Gomez on varem rääkinud avameelselt nii oma vaimse tervise probleemidest kui ka raskest autoimmuunhaigusest luupusest, mistõttu talle on siiratud sõbranna neer. 

Selena on Instagramis Ariana Grande, Cristiano Ronaldo ja Dwayne Johnsoni järel populaarsuselt neljas isik, ehkki ei tee postitusi just sageli. "Iseäranis minu põlvkonna jaoks on sotsmeedia kohutav olnud," ütles Selena mais. "Ma mõistan, et seda on platvormina tore kasutada, kuid mulle ajab hirmu peale, kuivõrd eksponeeritud need noored tüdrukud ja poisid on. Ma pean seda ohtlikuks."