Bernie SandersFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. oktoober 2019, 09:54

Bernie Sandersi minia suri vaid kaks päeva pärast vähidiagnoosi (4)

Hillary Clintonile USA demokraatide presidendikandidaadi valimisel alla jäänud Bernie Sandersi peret tabas ränk hoop.

Vermonti osariigi senaatori pojanaine dr Rainè Riggs suri laupäeval vaid 46 aasta vanusena. Kolme lapse emal oli kaks päeva varem diagnoositud neuroendokriinne vähk, vahendab People kohaliku matusebüroo surmakuulutust.

Bernie Sandersi poja Levi abikaasa oli kolm nädalat tagasi haigestunud, kuid arstid ei suutnud esialgu öelda, millega on tegu. Diagnoosi sai Riggs vaid kaks päeva enne surma.

Pere sõnul oli Riggs saanud Vermonti ülikoolist doktorikraadi neuropsühholoogias ning pühendanud oma elu arstiteadusele ja psühholoogiale. "Kuidas saab maailm eales sama olla, kui ta jättis hüvasti nii kauni hingega? Kõik on lihtne ... meie maailm ei ole enam eales see mis enne," kirjutasid leinast murtud omaksed. 

Pere tõotas surmahaigele Riggsile, et hoolitseb tema laste Sunnee, Ryleigh' ja Graysoni eest. "Tõotasime seda talle ning teeme seda ja loodetavasti jääb valu iga päevaga veidi väiksemaks. Seda ta tahtis," seisab omaste avalduses. “Rainè Riggs, me jääme sind iga päev igatsema kuni selle päevani, mil näeme su imekaunist naeratust ... Ma tean, et sa ootad meid."