Mrs. Supermodel Europe - Margit LiivFoto: Moment Pildis
Inimesed
8. oktoober 2019, 21:28

Eesti kaunitar suurel rahvusvahelisel iludusvõistlusel taas kümne kauneima hulgas! (20)

Margit Liiv võitis Mrs. Supermodel Worldwide 2019 võistlusel Indias Mrs. Supermodel Europe tiitli.

Eelmisel nädalal saabus Indiast tagasi Margit Liiv, kus ta esindas Eestit Mrs. Supermodel Worldwide 2019 võistlusel. Margit osales sel aastal Tiina Jantsoni poolt korraldatud Missis Estonia iludusvõistlusel, kus talle omistati Missis Elegants tiitel, mis andis õiguse minna suurele rahvusvahelisele võistlusele. Sealt noppis Margit kaks tiitlit uhket tiitlit ning oli finaalis ka kümne kauneima hulgas.

Mrs. Supermodel Europe - Margit Liiv Foto: Sixtina modellikool

Margit annab Õhtulehe lugejatele võistlusest ka väikese ülevaate. 

Mrs Supermodel Worldwide rahvusvaheline võistlus leidis aset 23.-30. septembrini Indias. Selle aja jooksul peatusime kolmes erinevas linnas - Delhi, Agra ja Jaipur. Delhis peatudes külastasime imekaunist Akshardami templit, mis on üks suurimaid hinduismi templeid Indias. Osalesime plastikuvastases kampaanias, mis on sealse ühiskonna suureks mureallikaks. Just plastiku taaskasutamise osas on hakatud ühiskonnas pöörama suuremat tähelepanu.

Vahepeatus peale Delhit oli Agra linnas, kus saime hetkeks aja maha võtta, külastades Taj Mahal imekaunist templit. Tõesti, auga kuulub see vaatamisväärsus maailma kaunimate hulka ja on suure armastuse sümboli vääriline. Just õige koht võistlejatele, mida külastada. Püstitas ju India valitseja imeilsa templi just oma naise mälestuseks, kes kahjuks suri nende 14. lapse sünnitamisel. Abielu ja armastust väärtustav mälestusmärk, mis veel aastasadu hiljem meenutab kogu maailmale nende lugu.

Õhtul toimus meil omavaheline talendivõistlus, et võistluspinget maha võtta ja lihtsalt nautida hetke. Jaipuris, Samaskaras toimus finaalüritus, millele eelnesid päevad täis vaatamisväärsustega tutvumisi, suhtlemist meediaga, pressikonverentsid, pildistamised ning kõike seda koos põhjalike proovidega.

Finaaliks valmistumise käigus võtsime veelkord hetkeks aja maha ning külastasime HIV positiivsete laste lastekodu, mis on rajatud suure südamega naisterahva poolt ning on iga aastaga järjest suuremaks ehitatud. Nende laste tänulikkus ning siiras olek pani mõistma, mis on elus kõige olulisem. Selleks on meie pere ning lähedased.

Mrs. Supermodel Europe - Margit Liiv Foto: Sixtina modellikool

Võistlusel osalesid naised Ameerikast, Aasiast, Euroopast, Venemaa eri paigust ning Uus-Meremaalt. Kogu võistlus oli üks võrratu kogemus, mis avardas silmaringi, tutvustas kohalikku kultuuri ning rikastas mind paljude uute sõprussuhetega.

Sellelt võistluselt tõin uhkusega koju kaks tiitlit - Mrs. Intellectual ning Mrs Supermodel Europe. Olen siiralt tänulik Tiina Jantsonile, et tal jätkub jõudu ja jaksu meie naistele seda imetoredat võistlust, Missis Estonia, juba 27 aastat korraldada. See jätab meile osalejatele ülilaheda mälestuse kogu eluks ning annab võimaluse minna ka maailmale eesti naiste tõelist ilu ja väärtushinnanguid näitama.