Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 9. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Selle pärast, mis kõige paremini ei läinud, pole enam tagantjärele mõtet kurvastada. Küll aga tasub tuleviku tarvis omad järeldused teha, samu vigu korrata oleks rumal.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev, mil oled võimeline lausa mägesid paigast liigutama – jõudu on tohutult! Võid tugevate vastastega silmitsi sattuda, mis viib ägeda võitluseni.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi üsnagi uje inimene on su peale kaua mõelnud ja sind vargsi jälginud, nüüd hakkab ta tegema esimesi samme sinu tähelepanu võitmiseks. Ära sellele liiga tormakalt reageeri.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead tegema mõtlemist nõudvat tööd, aga pea oleks nagu pulki täis. Ürita teha pikem paus ning tegeleda hoopis millegi muuga.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ei tohi unustada, et me oleme siiski osake loodusest ja peame paljude loodusseadustega arvestama. Nii mõndagi sõltub meist endist, aga kaugeltki mitte kõik.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on võimalus saada olulist informatsiooni, mis sind edasi viib. Aga et selleni jõuda, pead kaval ja kannatlik olema ning jälgima, mida ja kellele sa ise üldse rääkida võid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kuigi sul polegi eriti tuju uusi tutvusi sobitada, pead seda siiski tegema, sest sul on vaja mingite praktiliste huvidega seoses kellegi mõttemaailmast aru saama õppida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pead keskenduma. See ei taha küll hästi õnnestuda. Pead suutma endale selgeks teha midagi üsna keerulist. See nõuab vaeva, aga samas õpid midagi kasulikku.

Ambur
22. november – 21. detsember

Inimeste suhtumine sinusse ei sõltu ainult sellest, mis näoga sa neile täna otsa vaatad. Miski, mida oled tükk aega tagasi teinud, avaldab nüüd taas mõju.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Täna on jälle uus päev. Ei ole mingit mõtet seda rikkuda, võttes tänasesse kaasa juba tükk aega tekkinud probleeme. Oma olemuselt pole need asjad ülitähtsad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Su tegevusplaan on koostatud kiirustades, sa pole suutnud kõiki asjaolusid ette näha, seetõttu ei saagi minna päris nii, nagu lootnud oled. Sul tuleb olla rahulik ja keskendunud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Et saada seda, mida sa tahad, pead esmalt kedagi aitama ja toetama. Ei ole mõtet üritada oma soove läbi suruda, ole kannatlik ja abivalmis, siis avanevad uksed nagu iseenesest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Selleks, et tulevikus edukas olla, peab minevikust parima kaasa võtma. Sinu teadmised ja kogemused on su suurim varandus, mida tuleb osata õigel hetkel kasutada. Otsuste tegemisel saad kasutada nii oskust kainelt ja kaalutlevalt mõelda kui ka vaistu. Mõistus ja tunded on heas tasakaalus.