Tele
20. oktoober 2019, 22:25

ÕL VIDEO | Näosaate võitja Madis kehastus koloratuursopraniks: valisin loo selle järgi, mida suudan ära laulda (22)

„Napilt, aga kindlalt tuli võit, jah. Mul on väga hea meel, see tähendab ju, et ma ei saa järgmises saates välja kukkuda. Väga suur rõõm on,“ sõnab saate „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ teise saate võitja Madis Arro.

Madis oli saate lõpuks kogunud Kärt Antoniga ühepalju punkte. Kuidas siis võit aga Madisele tuli? Viigi korral otsustab võitja see, kellele andis maksimumpunktid žürii esimees. Et esimees Tanja andis oma 12 punkti just Madisele, saigi too võidu.

Madis kehastus teises saates Margarita Voiteseks. „Kuna Voites on koloratuursopran, laulab ta tegelikult ju veel kõrgemalt. Ma ise valisin loo selle järgi, mida ma ära suudan laulda. Seepärast võtsingi „Ave Maria“,“ selgitab Madis ja lisab, et ta ei ole üldse koolitatud lauljagi! „Ju on looduse poolt nii antud, et ma avan suu ja noodid tulevad.“

Muide, aastal 2010 osales ta ka saates „Eesti talent“, kus jõudis finaali. Päris esimeses saates nimetas kohtunik Mihkel Raud Madise lauluhäält fenomenaalseks. „Ma pole kunagi, vähemalt Eestis, kuulnud kedagi nii kõrgelt laulmas. Lisaks sellele laulsid sa puhtalt!“ oli Raud vaimustuses. Kohtunikud kiitsid ka Madise lauluvalikut — Deep Purple´i „Child In Time“. „Deep Purple laulja ei suuda enam ammu seda lugu nii kõrgelt laulda. Aga see oli võimas.“ kiitis Raud. Lisaks laulis Madis kunagi ansamblis Magnetic Band Gunnar Grapsi järeltulijana.

Mida Madis Õhtulehele veel rääkis, vaata videost.