Tele
14. oktoober 2019, 06:10

ÕL VIDEO | Näosaate uus saatejuht Sander Rebane: alguses jalg võbeles küll (9)

„Väga hea tunne on, väga tore oli. Alguses jalg võbeles, aga see läks üle. Mulle öeldi, et kui kaamerasse vaatan, mõtleksin rohkem oma vanaema peale. Siis ma mõtlesingi ta peale ja kõik läks paika,“ õhkas saate „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ saatejuht Sander Rebane pärast esimese saate salvestust.
"Su nägu kõlab varsti tuttavalt" 1. saade Foto: Tiina Kõrtsini

Viimast nelja näosaate hooaega on juhtinud Märt Avandi, kuid uutmoodi näosaates võttis selle ameti üle näitleja Sander Rebane. Mees tunnistab, et ei saanud enne salvestust eriti magada. „Tegin eelmine päev oma saate avanumbrit, David Bowiet, ei saanud selle kohta eriti mingit tagasisidet ja mõtlesin, et issand, see läks nii halvasti, et keegi ei tahagi midagi öelda. Bowie oli mul terve öö peas, tiksus, nii, et ma magasin umbes kaks tundi ja ärkasin kell 7. Suurepärane, mõnus öö oli jah,“ naerab Sander. Mees oli enda sõnul salvestuse eel pisut närvis, kuid mitte saate enda, vaid just numbri pärast. „Ma ei ole varem ju sellist paroodianumbrit teinud.“

Kas Sander ka Märt Avandi kingade täitmise pärast pabistas ja milline tema varasem saatejuhtimise kogemus on, vaata juba videost!