Lottie MossFoto: PA Wire/PA Images
Inimesed
8. oktoober 2019, 11:46

Kate Mossi 21aastane õde on lasknud suurendada nii büsti kui huuli

Supermodell Kate Mossi 21aastane poolõde Lottie Moss on samuti kenakest karjääri teinud, kuid erinevalt Kate'ist pole tema ilu läbinisti loomulik.

Kate Moss on kunagi rääkinud, et kaalus oma lameda rinna tõttu operatsioonile minekut, kuid mõtles ümber. Tema poolõde Lottie seevastu on lasknud rinnapartiid suurendada. "Olen tulemusega väga rahul," kinnitas 21aastane Calvin Kleini modell.

Daily Maili andmeil vallandusid kuuldused Lottie noa all käimisest kaks aastat tagasi, mil ta oli alles 19aastane. Nooruke modell tabati Londoni moenädalal ilma rinnahoidjata, kuid rindade all paistsid valulise moega armid.

"Enda peale peab raha kulutama ja ennast peab poputama," seletab Lottie nüüd. Tema ema Inger oli kursis, et tütar põeb oma väikeste rindade pärast. "Ema ütles: "Muidugi, mul on kahju, et ma enda rindu suurendamas ei käinud.""

Kuid Lottie on lasknud ka oma huultesse täiteainet süstida. Seda ei julgenud ta perele öeldagi. "Ma natuke kahetsen neid huuli. Tegin seda sellepärast, et võtsin massidest eeskuju. Mul polnud seda tegelikult vaja."