Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 8. oktoober (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sea töised tegemised tähtsuse järjekorda ning hakka otsast tegema. Jõuad edasi küll aeglasemalt, kui plaanisid, kuid see-eest teed tööd väga hoolikalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kaaslastega suhtlemine on problemaatiline. Tööplaanide väljatöötamisel ei taha sa eriti meeskonnatööd teha, aga ainult sinu koostatud plaani ei taha teised ellu viia.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead jätkama eelmisel nädalal õhku jäänud probleemide lahendamist. Ära looda ainult endale, pühenda asjasse usaldusväärseid ja tarku kaaslasi ning räägi nendega otsekoheselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunded on jõulised ja sa ei suuda neid valitseda. Sul on sõpru, kes sind rahustada ja õpetada püüavad, aga sa ei kuula neid, sest sulle tundub, et nad ei saa sust üldse aru.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pealtnäha on kõik justkui korras, aga sügaval tuha all hõõgub tuli, mis võib olukorra muutudes eredalt lahvatada. Võib tekkida olukord, kus on raske end vaos hoida.

Neitsi
23. august – 22. september

Tabad end mõttelt, et kuna teised võtavad kõike poole pealiskaudsemalt kui sina, polegi rabelemisel mingit mõtet. Sinu tugev külg on põhjalikkus, aga teistelgi on häid külgi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sisemised vastuolud on tugevad, aga oled end analüüsinud, oled enda vastu aus ning tead, mida pead tegema, et mitte lasta emotsioonidel enda üle võimust võtta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad paremini aru inimestest, kes enamasti millegagi rahul ei ole ja oma kriitilise arvamuse välja julgevad öelda. Tõttöelda sisimas lausa imetled neid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled ühes paadis inimestega, kes sinust paljuski erinevad. See on kirev ja vastuoluline seltskond, mille liikmed siiski üksteist omal moel täiendavad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Paraku pole kõik inimesed nii distsiplineeritud kui sina, mistõttu pead üksjagu vaeva nägema kaaslastes kohusetunde tekitamisega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhted ühe inimesega on põhjalikult muutunud. See teeb sind küll kurvaks, kuid samas seab su fakti ette, et pead nüüd rohkem iseendaga tööd tegema ja õigema suuna leidma.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kuigi võtad sõna üsna vähe, teed seda olulisel hetkel ja ütled välja tõeliselt tarku mõtteid. Tänu sinule saavad kasu ka teised ning sina omakorda saad tunnustuse osaliseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algavat eluaastat juhivad suuresti alateadvusest lähtuvad hoovused. See on aeg eneseanalüüsiks, oma sisemaailma avastamiseks. Mida paremas kontaktis oled iseendaga, seda lihtsam on teiste hulgas edukalt hakkama saada. Inimeste usaldamisega ole ettevaatlik. Välja võib ilmuda ka selliseid tegelasi, kes ei ole heasoovlikud.