James ja AlizeeFoto: @jmidy/Instagram
Inimesed
7. oktoober 2019, 10:46

„Ta ütles jah!“ James Middleton kinnitab kihlumist prantslannaga

Prints Williami naisevend James Middleton kinnitas kuuldusi kihlumisest oma prantsuse sõbratariga.

„Ta ütles OUI!“ [prantsuse k – jah] kuulutab Kate Middletoni noorem vend Instagrami postituses. „Meie saladus tuli ilmsiks, aga jagame teiega seda uudist ülima rõõmuga.“ Kauni looduse taustal tehtud fotol särab Alizee Thevenet' sõrmes hurmav safiirsõrmus. 

Foto on tehtud maalilises Lake Districti järvepiirkonnas, mis on lapsepõlvest saadik Jamesi lemmikkant.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

32aastane James tutvus endast kaks aastat noorema finantsanalüütikuga mullu suvel. Daily Maili andmeil oli neiu läinud ühes Londoni klubis Jamesi koera patsutama - Cambridge'i hertsoginna vend on tuntud suure koerasõbrana ning tal on mitu karvast lemmikut. Noorpaar tabati esmakordselt koos Middletonide perekondlikul jõulureisil St. Bartsi kuurordis. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Mullu jaanuaris tunnistas James Daily Maili artiklis, et on pikemat aega maadelnud depressiooni ja enesetapumõtetega. Noormees tunnistas end mõistvat, et ta elab privilegeeritud elu. "Aga see ei muutnud mind vähi suhtes immuunseks. Raske on seda seisundit kirjeldada. See pole tühipaljas kurbus. See on haigus, teadvuse vähk," kirjutas James, kes rääkis avameelselt ka oma teistest hädadest - poisipõlve rängast düsleksiast ning tunamullu diagnoositud tähelepanuhäirest.