Foto: @sahartabar_officialx/Instagram
Inimesed
7. oktoober 2019, 10:07

Iraani Angelina Jolie vahistati jumalateotuse eest (23)

Iraani võimud on vahistanud kohaliku Instagrami-kuulsuse, kes sai tuntuks oma näo radikaalse muutmisega. Sahar Tabarile pannakse süüks jumalateotust, vägivallale õhutamist, sündsusetul moel rahateenimist ning noorsoo kõlbelisuse rikkumist.

Iraani uudisteagentuuri Tasnim teatel vahistati Sahar Tabar (22) Teherani kombluskohtu käsul, kes tegeleb kultuurikuritegude ning ühiskondliku ja kõlbelise korrumpeerumisega. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

Tabar sai tuntuks mullu fotodega, kus tema nägu oli ilulõikustega drastiliselt muudetud. Väidetavalt on ta lasknud endale teha üle 50 protseduuri. Kuid enamik pilte oli ka tugevasti töödeldud, saavutamaks Hollywoodi tähe Angelina Jolie välimust. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on

The Guardiani teatel oli mõnel fotol Tabari nina kinni plaasterdatud. Säärane välimus olla Teherani tänavail tavaline, kuna ilulõikused on islamivabariigis ülimalt populaarsed. 

Tabar ise on Mirrori teatel öelnud, et tahab igas postituses oma nägu lahedamaks teha. "See on minu eneseväljendusmoodus, omamoodi kunst. Mu fännid teavad, et see pole mu päris nägu."

Noor naine eitab, nagu oleks tema kavatsus olnud sarnaneda Jolie'ga. "Ja ma ei tahtnud ka välja näha nagu tegelane filmist "Laibast pruut"."

Instagram on ainus Iraanis kättesaadav suurem sotsiaalmeediateenus. Facebook ja Twitter on seal ametlikult keelatud.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sahar Tabar (@sahartabar_officialx) on