Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
7. oktoober 2019, 09:15

TIMMERI TAROSKOOP 7.–13. OKTOOBER | Ambur on sel nädalal tujutu, Kalad vajavad rahu ja vaikust (16)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

AMBUR on nädala algul kuidagi tujutu, ise süüdistab end selles. Kõik tundub metsikule Amburile tuttav ja liiga rahulik. Lootust on, aga liiga rahulik. Suhtes Amburid peavad ettevaatlikud olema, üks kodutüli ja teie kaaslane läheb välja ning leiab endale kohe kellegi, kes astub teie asemele. Vallalised Amburid puutuvad kokku kellegi poolt tuleva armukadedusega, aga see Amburile meeldib.

KALAD tahavad suhetes rahu ja harmooniat, aga vaatavad pidevalt hirmunult ümber, ega kusagilt mõnd ootamatut hammustust ei tule. Te vajate sel nädalal rahu ja vaikust, keerate nii mõnelegi teemale oma elus selja ja vaatate tulevikku. Kalad loovad endale illusioone ja samas vihkavad neid. Unistamist täis nädal. Te tlausa janunete tähelepanu ja tunnustuse järele. Väga segane.

KAKSIKUD on sel nädalal head juhid, teete õigeid otsuseid ja ka siis kui teised selja keeravad, viite teie alustatu lõpule. Nädala keskel veedate mõnusalt aega sõprade seltsis, mida vähem tõsiseid jutte, seda parem. Te kipute sel nädalal olema “nädala armuja”, aga ikka valedesse inimestesse.

Täispikka taroskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.