Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 7. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Olukord, millesse oled sattunud, tundub tuttav. Kas sul on piisavalt mõistust, et mitte suure hurraaga taaskord sama reha otsa tormata? Mõtle enne, kui liikvele lähed!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suurepärane päev õpingute alustamiseks. Ilmselt on su motivatsioon kõrge ja reaalsustaju tugev. Nüüd alustatut sa niisama lihtsalt pooleli ei jäta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Liigne enesekindlus võib päris kurje tagasilööke kaasa tuua, seetõttu oleks targem hoida madalamat profiili ning võimalikult palju proovida ka teiste inimestega arvestada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olukord ole küll ideaalne, aga sa suudad näha selle häid külgi. Teise inimesega suheldes kasutad temale iseloomulikke maneere ja see aitab talle naha alla pugeda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa võid olla hea esineja ja esitada oma arvamuse veenvalt, aga sellest ei piisa. Arvamus on siiski vaid arvamus. Sinult nõutakse fakte. Kõike, mida väidad, pead suutma tõestada.

Neitsi
23. august – 22. september

Selleks, et lähinädalad oleksid täis meeldivaid elamusi, tasuks täna maha istuda ja oma tegevus korralikult läbi mõelda, asja kaaslastega arutada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sa heaga oma tahtmist ei saavuta, üritad kasutada jõumeetodeid. Peaksid sellega ettevaatlik olema, sest sinuga eri arvamusel olevatel inimestel võib sinust rohkem jõudu olla.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled enesekindel ja kipud teiste arvamust eirama. Halvemal juhul ei pea sa kokkulepetest kinni ja võtad ka teiste eest otsuseid vastu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev on rahulik ja kena, sul peaks olema võimalik võtta aega enda jaoks. Ometi tunned sa mingit sisemist rahutust, võibolla isegi rahulolematust, mille põhjust ei taipa.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Satud olukorda, kus süüdistatakse sind või kedagi, kelle eest sa vastutad. Peaksid olema ette valmistatud, sest seda olukorda oli ette näha. Meenuta armsa inimese soovitusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib juhtuda, et teed vastassooga suheldes üsnagi suure möödalasu. Mõtlematult lausutud sõnad – olgu siis kaunid või süüdistavad – toovad kaasa üllatuslikke tagajärgi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid näha kunagist armastatut hoopis kellegi uuega käsikäes kõndimas ja see viib su mõtted meenutuste valusmagusatele radadele. Tundub, et kunagi oli kõik ikkagi palju ilusam.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal jätkub sul kannatlikkust ja vastutustunnet. Sead endale kõrgeid eesmärke ning liigud nende poole läbimõeldult, mõõdukas tempos. Oma kohusetundlikkuse ja julgusega vastutust võtta jääd silma autoriteetsetele isikutele. Sulle võidakse pakkuda kõrgemat ametikohta ja suuremat vastutusekoormat.