Printsess DianaFoto: John Stillwell
Inimesed
6. oktoober 2019, 12:00

Gere ja Stallone oleksid Diana pärast äärepealt kaklema läinud! (3)

Briti leht Daily Mail avaldas katkendi Elton Johni peatselt ilmuvatest memuaaridest, kus laulja tuleb lagedale pikantse paljastusega - kaks Hollywoodi superstaari oleksid printsess Diana pärast äärepealt karvupidi kokku läinud.

Elton meenutab elulooraamatus "Me" ("Mina") aastatetagust õhtusööki, mis korraldati Londonis Walt Disney stuudio endise juhi Jeffrey Katzenbergi auks. Tema sõnul torkas silma, et printsess Dianal tekkis kohemaid suurepärane klapp Hollywoodi tähe Richard Gere'iga. Viimane oli äsja lahku läinud supermodell Cindy Crawfordist. Printsess Diana elas Briti troonipärijast prints Charlesist samuti lahus.

Kuid Elton pani tahes-tahtmata tähele, et ruumis tekkis pingeline olukord. "Otsustades pilkude järgi, mis ta neile heitis, paistis, et Diana ja Richard Gere'i õilmitsema löönud sõprus ei meeldinud Sylvester Stallone'ile mitte üks põrm. Mulle tundub, et ta oli ilmunud peole kindla sooviga Dianale külge lüüa, kuid tema õhtused plaanid nurjati."

Ühel hetkel märgatud seltskonnas, et Gere ja Stallone on kadunud. Eltoni nüüdne abikaasa David Furnish tabanud Hollywoodi suurkujud teineteist vihaselt põrnitsemast. "Paistis, et nad kavatsevad Diana-teemalised erimeelsused rusikavõitlusega lahendada."

Furnish suutis tigedad armurivaalid lahutada, kuid pinge jäänud õhku terveks õhtuks. 

Elton Johni memuaarid ilmuvad 15. oktoobril.