Elton JohnFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. oktoober 2019, 12:33

Elton John paljastab: oleksin operatsioonijärgsetesse tüsistustesse peaaegu surnud (2)

SIr Elton John teatas aprillikuus, et tal on käsil elulooraamatu kirjutamine. Nüüd on see väljas ning mees paljastab raamatus nii mõndagi - näiteks selle, et 2017. aastal oleks ta peaaegu surnud, vahendab Daily Mail. 

Elton John paljastab, et ta käis eesnäärmevähi tõttu operatsioonil ja sai pärast operatsiooni tõsise infektsiooni. Surmast lahutas meest vaid 24 tundi. Elton oli komplikatsioonidega kaks päeva intensiivraviosakonnas ja mees paljastab, et käis mööda haiglat ringi ja palvetas: "Palun ära lase mul ära surra, palun lase mul veel oma lapsi näha."

Elton hakkas end kümme päeva pärast eesnäärmevähioperatsiooni Las Vegases esinedes halvasti tundma. Arstid avastasid, et tegu oli väga haruldase komplikatsiooniga - mehe lümfisõlmedest lekkis vedelikku. Elton käis kaks ja pool kuud arstide vahet, et probleemiga tegeleda ja lõpuks said arstid tema tervise kogemata korda. 

Laulja arvas, et kõik on korras, kuid mõne aja pärast Lõuna-Ameerikas tuuritades tundis ta end taas haiglaselt. Mees paljastab, et ta värises kontrollimatult. Tuur jäi plaanitust lühemaks ja Elton viidi taas haiglasse. "Tundsin end hullemini kui kunagi varem oma elus tundnud olen."

Superstaar viidi haiglasse ja uuriti teda. "Mulle öeldi, et mu olukord on nii tõsine, et haiglal pole varustust sellega tegelemiseks." Elton viidi teise haiglasse. "Olin kaks päeva intensiivravis ja mulle öeldi, et sain Lõuna-Ameerikas tõsise infektsiooni ja seda ravitakse suurte antibiootikumidoosidega. Aga palavik tuli tagasi. Infektsioonist võeti proov ja selgus, et see on palju hullem, kui alguses arvati," paljastab artist. 

Arstid ütlesid Eltoni abikaasale Davidile, et mees oli 24 tunni kaugusel surmast. "Kui tuur oleks ühe päeva kauem kestnud, oleksin ma võinud ära surra." Pärast 11 päeva haiglas lubati muusik koju kosuma. Eltoni sõnul võttis taastumine aega seitse nädalat ja ta pidi uuesti kõndima õppima.