Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
5. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 6. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Külasta vanemaid või kohtu lapsepõlvesõpradega. Vanade fotode vaatamine või ühiste ettevõtmiste meenutamine loob ühtekuuluvustunnet ja toob hingesoojust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päeva esimesel poolel on mõistus ja tunded kenasti tasakaalus. Lihtne on ennast väljendada, ka muidu südamepõhjas peidus olevaid tundeid sõnadesse panna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Näed maailma läbi roosade prillide. Mõnes mõttes on see isegi mõnus, sest muremõtted küll ligi ei tüki, samas sa aga ei märkagi hoiatavaid märke või ohtlikke olukordi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Täna võivad sind vallata imelikud tujud, mille ajel käitud kaasinimestega kummaliselt. Kallimal on raske mõista, mida sa temalt ootad, tekitad temas mõttetult segadust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vaevled infopuuduses, otsid ja esitad küsimusi. Sõbrad annavad küll nõu, aga ei oska siiski vastata suuremale osale su küsimustest.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi keerab mingi käki kokku, aga teiste, hullemal juhul isegi avalikkuse ees pead vastutust kandma hoopis sina. Kirud, et oli sul siis ometi vaja nii palju enda kanda võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ei ole parim hetk selleks, et kaubanduskeskusesse kolama minna. Ahvatlevatena võivad näida asjad, mida sa ei vaja. Emotsioonide ajel võid liigselt raha raisata ja hiljem kahetseda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

24. oktoober – 21. november

Saad võtta aega enda jaoks, olla üksi, kellestki sõltumata ja teha seda, mida tahad. Õhtul jõuad koju küll väsinuna, aga selle-eest positiivsete emotsioonidaga laetuna.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea päev reisimiseks, eriti juhul, kui kasutad õppimiseks ja enesearenduseks. Puhata võib ikka ka, ent soovitatav on siiski üritada end täiustada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tee, mille valisid, pole kaugeltki kõige kergem, ja ta pole veel kaugeltki lõppenud. Pead tegema midagi, et patareid korralikult täis laadida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Õigel ajal õigesse kohta sattumine on tõenäoline. Ära kartma löö, kui prožektorite valgusvihk sinul peatub – oled ju tark ja julge, nüüd on aeg seda demonstreerida!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi sõltub mingil määral sinust, nii ei ole sa oma tegevuses vaba. Hea inimesena üritad teha nii, et tal võimalikult mugav oleks, tema aga ei oska su pingutamist hinnata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastal oled töökas ja asjalik, pürid järjekindlalt eesmärkide poole. Infotulv on tohutu, kohati on keeruline olulist ebaolulisest eristada. Kahtlemine on kasulik – ära usu 100% ei kuulujutte ega ajakirjanduses levivat informatsiooni. Sa pead ise kriitiliselt mõtlema! Rahaga ümber käies ole kannatlik ja hoolikas.