Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 5. oktoober (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle tundub, et võid lubada endale kenade vastassoolistega flirtimist, aga kui näed, et sulle armas inimene kellegi teisega lõbusalt vestleb, võib see esile kutsuda armukadedushoo.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võiksid ära teha midagi praktilist, näiteks parandada midagi, mis on mõnda aega ripakil olnud või siis võtta midagi ette koos sugulaste seltskonnaga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi pereliikmeist võib tänaste plaanide kavandamisel tugevat survet avaldada. Ära hakka mossitama, püüa mõista põhjusi, mis teda niimoodi käituma sunnivad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Terviseteemad pakuvad huvi. Loe vastavasisulist kirjandust või külasta üritust, kus jagatakse teavet selle kohta, kuidas enda eest paremini hoolitseda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üks oluline inimene on käitunud teisiti, kui sa ootasid. Kas sellepärast tasub vihane olla? Ta ei tahtnud halba. Selle asemel, et solvunut mängida, lahendage probleem ja kallistage.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui oled lapsevanem või puutud noorema põlvkonnaga kokku mõnel üritusel, saad rõõmu tunda. Lapsed teevad ja ütlevad nii mõndagi nutikat, millest üht-teist õppida on.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea päev majapidamistööde tegemiseks, igasugused pisitoimetused edenevad sujuvalt, ka väiksed edusammud toovad rõõmu. Tasub osta praktilisi, igapäevaelus vaja minevaid asju.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Väljenda emotsioone, räägi kallimale oma tunnetest. Ta on võimeline sind mõistma. Paraku ei suuda ta sinust aru saada kui loodad, nagu ta loeb kõike su silmadest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui on tunda sisemist piet, võta heaga aeg maha. Paljudest asjadest on võimatu aru saada, aga ainult niikaua, kuni sa probleemidesse süveneda ei viitsi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Täna kiputakse sind kamandama ja see sulle juba ei meeldi. Protesti märgiks muutud kinniseks ja teed tegelikult salamisi kõike ikka nii, nagu ise õigeks pead.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul õnnestub aja planeerimine hoopis paremini kui su sõpradel. Jõuad kõike – teed vajalikud toimetused ära, käid shoppamas, trennis või tegeled muude hobidega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaevad pead pere ja suguvõsaga seotud küsimustega. Mõtisklemise asemel võiksid mõne vanema sugulasega asju arutada – saad nii mõnelegi küsimusele ammendava vastuse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uuel eluaastal oled edumeelsem ja uuendustele avatum kui nii mõnigi su mõttekaaslastest. Sul on kohustus neilegi oma seisukohti selgitada, neid tegutsema ärgitada. Sa ei torma ju kuhugi uisapäisa – enne millegi muutmist kaalud kõiki plusse ja miinuseid. Muutlikus maailmas annab kohanemisvõime eelise konkurentide ees.