ÕL TV | Õhtuleht
9. oktoober 2019, 11:00

VIDEO | „Mis Muss On?“ | Gameboy Tetris: ma sain lõpuks teada, et oskan popmuusikat teha (3)

"Mis Muss On?" on Õhtulehe muusikasaade, mis lahkab lisaks tavapärasele mussijutule ka artisti mõtteid tavaelust. Õhtulehe produtsendi Märt Niidassoo sellekordse saate külaliseks on selle suve kahe hitt-loo “(ei ole) aluspükse“ ja “Für Oksana“ äratuntavaim hääl, Gameboy Tetris.

Muuhulgas rääkis Gameboy Tetris sellest, kuidas sündisid selle suve hitid, millist mõju avaldab öine töörežiim pereelule ja millised projektid on tulevikus tulemas. Sten Kohlmann mängib aga Gameboy Tetrisega ühte lõbusat mängu ja uurib, kust on selline nimi pärit.

Sel korral loosisime taas välja 2 piletit 25. oktoobril Sveta Baaris toimuvale peole, kus peaesinejana astub üles USA artist Galcher Lustwerk.

Lisaks sellele on võimalus võita 2 piletit 25. oktoobril toimuvale kontsertile KPK Live: Catapulta, kus üles astub ka Gameboy Tetris. Seda küll veidi teistsuguses vormis, kui paljud on harjunud.

Loosis osalemiseks saatke vastus saates esitatud küsimusele aadressile [email protected] märksõnaga "loos". Auhinna võitja kuulutame välja järgmises saates.