Tim BluzFoto: Erakogu
Inimesed
4. oktoober 2019, 09:40

VIDEO | Disainerina tuntud Tim Bluz avaldas esimese singli

Disainer Tim Bluz otsusas paar kuud tagasi elus uue lehekülje pöörata ning hakata hoopis muusikaga tegelema. Nüüd on ta avaldanud oma esimese singli "Новая Игра" ehk "Uus mäng".

"Ma arvan, et igaühel on olnud elus päris raskeid olukordi. Nendest läbi tulles hakkad tavaliselt palju asju ümber mõtestama ning aru saama, mida sa elult tahad. Sellised hetked annavad sulle ainulaadse võimaluse alustada uuesti, puhtalt lehelt," selgitab Bluz loo sõnumit.

Mees ütleb, et lugu räägib otsingust, suureks kasvamisest, kahtlustest ja valikutest. "Laul sündis ikka enda kogemusest. Arvan, et hakkan alles nüüd vaikselt aru saama, kuidas endaga harmoonias olema ja taipama, kes ma olen, mida ja keda ma tahan ning miks mul seda kõike vaja on. Tagasi vaadates tunduvad paljud asjad nii kaootilised, aga usun, et neid oli vaja, et jõuda siia, kus praegu olen. Valisin esimeseks singliks just selle loo, sest see peegeldab hästi kõike eelmainitut."

"Muusikavideo idee põhineb muutuse vajaduse tundel. Minu tegelane ärkab järjekordse peo peale, täiesti segaduses, ei saa aru kus ta on, kuidas ta siia sattus ja kes on need võõrad inimesed tema juures. Siis hakkab mälu tasapisi tagasi tulema ja talle meenuvad detailid, mis tahaks kohe ära unustada. Nii tuleb ka arusaamine, et selline olemine pole õige ja peaks kuidagi sellest nõiaringist välja astuma," selgitab Bluz.