Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 4. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Januned romantika järele aga kui seda ei tundu kellegi poolt loota olevat, kipud pead norgu laskma. Ära oota teistelt liiga palju, ka sul endal on võimalik aktiivne olla.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Elu on suur seiklus. Kui keegi oleks sulle aasta tagasi öelnud, et satud sellisesse olukorda, nagu see, milles praegu viibid, oleksid ta lihtsalt välja naernud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võtad täna tööd kergelt ja pealiskaudselt, ei viitsi eriti süveneda, sest kõike on lõppude lõpuks võimalik ka esmaspäeval teha. Parema meelega naudid passiivset puhkust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ärilised läbirääkimised võivad vägagi edukalt kulgeda. Lihtne on mõista nii koostööpartnereid kui ka kliente. Naeratus tervitamisel tagab ladusa suhtluse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu sõnadel on suur kaal. Sind kuulatakse tähelepanelikult ja võimalik, et üsnagi umbusaldavalt. Pane rõhk sellele, et rääkida tõtt, mitte proovida kuulajaile meele järele olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad hästi süveneda ja olulised probleemid enda jaoks lahti mõtestada. Võid avastada, et mõni lihtne ja oluline asi on märkamata jäänud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunned endal olevat nii palju jõudu, et suudaksid kasvõi mägesid paigast liigutada. Probleemiks on see, et hakkad tegutsema ilma pikemalt mõtlemata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegelased minevikust võivad täna tähtsat rolli mängima hakata, see võib tekitada segadust, aga ka ahvatlusi. Mõtle hästi järele, enne kui kellelegi uue võimaluse annad!

Ambur
22. november – 21. detsember

Täna jõuab sinuni uudis, mis teeb ärevaks ja isegi murelikuks. Et mitte muretseda, tuleb sul olukorra kohta rohkem informatsiooni küsida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Esitad oma ideid pärast põhjalikku mõtlemist ja kaalumist, seetõttu saavutad ka soovitud pikaajalist mõju. Tunned end kindlalt, tead, kuidas on kõige õigem käituda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tööasjadega puntras, ülesandeid on palju ning pole mingit lootust neid õigeks ajaks valmis jõuda. Sihitu rapsimise asemel keskendu kõige olulisemale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahad lõbutseda-pidutseda, aga kipud kergesti mõõdutunnet kaotama. Alkoholi tarvitamisega ole ettevaatlik, tänase koosviibimise võiks ainult mahla juues mööda saata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Asud jõuliselt uuele ringile. Karjääririndel oled motiveeritud. Sa tead, kuhu poole pürgida, ent oled oma plaanid kiivalt saladuses hoidnud. Tasapisi satud aga enam ja enam valgussõõri, haarad kaasa inimesi, kes sinuga sarnaselt mõtlevad. Oled ambitsioonikas ja kindlustad oma tagala, sul on tugevaid liitlasi.