Marilyn KerroFoto: Robin Roots
Õhtulehe horoskoobid
3. oktoober 2019, 08:59

Marilyn Kerro: lapsed suudavad 7. eluaastani meenutada ja mäletada oma eelmisi elusid (18)

Nõid Marilyn Kerro kirjutab oma sotsiaalmeedialehel, et väikesed lapsed suudavad kuni 7. eluaastani meenutada ja mäletada oma eelmisi elusid. Samuti polevat tema sõnul harv, kui neile tekib ootamatu nähtamatu sõbrake. 

"Need on kaitseinglid kes sinu väikese järgi valvavad, ise kutsuvad nad neid tihti sõpradeks, suutes ääretu täpsusega kirjeldada ning nimetada neid. Eri perioodidel võivad nad vahetuda, oleneb mis eluetapp juhendamist vajab, mõnel on ingleid elu jooksul kolm, mõnel ainult üks, kõik olenebki eluteest mis valitud," kirjutab Kerro.

Mida peaks aga tegema siis, kui laps tajub rohkemat, kui vaid kaitseingleid? "Minu juurde tullakse tihti murega kui väikesed ei maga vaid kardavad onusid/tädisid pimedas. See on kindlasti reaalne probleem, millega tuleks tegeleda. Nimelt valivad surnud alati välja need, kes näevad/ tunnevad rohkem. Pahatihti satuvad selleks lapsed, kuna neil on kuni koolieani kanalid lahti ja neile on kerge ligi pääseda. Nad kindlasti ei tule “kummitama “ ega hirmutama vaid üldjuhul on neil midagi maist jäänud tegemata ning peavad tähtsaks oma sõnumit edastada, kahjuks väikelaps kõige pädevam selleks nii noores vanuses pole," selgitab Kerro.

Sellisel juhul soovitab Merilyn täiskuu ajal igasse lapse toanurka panna meresoola, sest nurgad on kohad, kus kanalid on avatud. Meresool tuleks ära koristada alles kasvava kuu esimesel päeval. "Samuti ärge asetage lapse voodit jalgadega ukse poole (nii et lapse jalad on ukse pool) - see avab samuti kanalid teispoolsusele. Kõige parem kui voodi oleks võimalikul toa keskel, kindlasti mitte vastu seina."

Peegleid ta toas hoida ei soovita, kuid kui need seal juba on, tuleks need ööseks kinni katta. Enne magamaminekut tuleks tuba tuulutada ja valget värvi küünalt põletada, samal ajal rääkides hingega, kes materiaalses maailmas kinni on, kirjutab Marilyn ja lisab rituaali, mida iga lapsevanem ise läbi saab viia. 

"Täiskuu ööl, 00:00, olgu lapse tuba tühi, magama pange ta oma tuppa.
Võtke musta värvi küünal, uus peegel (kuhu ise vaadanud pole) ning minge sinna, kus laps hinge näinud. Süüdake küünal, näidake peegliga hinge asukoha suunas. Vabas vormis rääkige oma murest ning soovist hinge aidata. Kui see tehtud, kustutage küünal, peegel keerake tagurpidi ning asetage lapse voodi alla (nii et peegel vaataks suunaga põrandale). Tänage abi eest ning käige duši all, et end puhastada. Hommikul kuni kella 12 lõunal tuleks käia oma lähedase haual, viia seesama küünal ja põletada see lõpuni, samal ajal rääkides oma murest. Lahku nii , et ei vaata tagasi ning täna abi eest. Peale lahkumist, kui näed esimest ristteed, jäta peegel sinna ja lahku. Sellega peaks olema hing saadetud turvaliselt sinna, kus tema koht. Rahulikke uinumisi nii teile kui ka pisematele."