DJ Tiine RottFoto: Soundcloud.com/djtiinerott
Saund
2. oktoober 2019, 18:30

DJ Tiine Rott – uus tulevikulootus Eesti muusikas? (8)

Tallinna tänavapildis hakkab silma mitmetele majaseintele kritseldatud nimi DJ Tiine Rott. Kes end siis selle nime taga peidab?

Veebilehel Reddit on tehtud lausa eraldi arutelu teemal, kes too DJ Tiine Rott siis ikkagi on. Üks kasutaja väidab, et nime on soditud juba isegi Lõuna-Eesti majaseintele. Teine väidab, et kõikjal selle nime nägemine on juba ära tüüdanud. "Kui ma esimest korda seda tag'i nägin, siis tundus täitsa lahe nimi ja pika sabaga rott ka juures. Aga no enam see küll tore ei ole, kui tõesti kõik kohad on ta täis sodinud. Seal tänaval, mis Õnnepalee taha jääb, Rimi vastas on mingid plakatid, mis kutsuvad üles oma 2019 lubadusi kirja panema. DJ Tiine Rott kirjutas "tag'in rohkem". Tüüp on nüüd vähemalt tuntud, ju sai oma tahtmise.."

Lisaks on arutelusse postitatud ka meem, mis näitab, et DJ Tiine Rott on isegi illuminaatidest ja tulnukatest kõrgemal.

DJ Tiine Rott Foto: Reddit.com

Tiinel Rotil on Soundcloudi üles riputatud suisa 36 lugu ning tal on 194 jälgijat. Kui peamiselt on DJ oma lood liigitanud elektroonika ja hip-hopi alla, siis sekka tuleb ka komöödia-, roki- ja kantrižanrit. Lisaks on üks pala liigitatud ka audioraamatu alla. Üks on kindel – tegu on väga eksperimentaalse artistiga.

Noormees anonüümsusele ei rõhu ja teda on lihtne Instagramistki leida. Erilist tähelepanu köidab foto Briti produtsendiga A. G. Cook, kes on koostööd teinud ka Tommy Cashiga. On's tegu juhusliku kohtumisega või plaanivad mehed koostööd, seda näitab ainult tulevik.

View this post on Instagram

😲

A post shared by @ djtiinerott on