"Rannamaja"Foto: Kuvatõmmis saatest
Tele
2. oktoober 2019, 21:00

RÕÕM JA KURBUS KÄSIKÄES! Ada naases „Rannamajja“, Kristo oli õnnelik, Kerli valas kurbusepisaraid (10)

Alles see oli kui tõsielusaates „Rannamaja“ valati ohtralt pisaraid, sest kahe naise vahel pendeldanud Kristo südamedaam Ada otsustas saatest lahkuda. Seekord sai Kristo aga rõõmustada, sest Ada otsustas majaelanikega taas liituda!

„Rannamaja“ viiendas episoodis sai kaasa elada Seidile ja Silverile, kes käisid kohtingul – toakaaslased käisid Tauno Kangro juures ja voolisid aktiskulptuure. Kristo, kelle südamedaam Ada kaks episoodi tagasi majast lahkus, oli aga kurbusest murtud ja aina nuttis Adat taga.

"Rannamaja" Foto: Kuvatõmmis saatest

„Sisimas on ikka kurbus, et teda siin ei ole. Ma mõtlen ikka kogu aeg tema peale, ma hakkan juba praegu nutma. Ise olen süüdi, sain lollusega hakkama,“ pihtis Kristo, kes valis Ada rannamajas oma kaaslaseks, kuid hoopiski Kerliga linade vahel maandus –  kaamera ees. Samal hetkel tuli rannast tema selja tagant aga Ada, kes otsustas rannamajalistega taas liituda.

„Ma kartsin, et Kristol on huvi mu vastu ära kadunud. Kui ma tema poole kõndisin ja ta pea alla pani, käis mul südamest jõnks läbi, et issand, ta on pettunud, et ma tagasi tulin,“ muretses Ada esialgu, kuid siis sai ta Kristo sooja embuse osaliseks ja oli näha, et Kristol on tõesti hea meel oma kallimat taas näha. „Tuba oli sinuta nii tühi,“ kudrutas Kristo Adale. Ada küsimuse peale, kas Kristol on hea meel, et ta tagasi on, vastas noormees: „Ei ole sõnu, nii hea meel on!“

"Rannamaja" Foto: Kuvatõmmis saatest

Kui teistel elanikel oli Kristo ja Ada üle hea meel, siis armukolmnurga kolmas nurk Kerli nii rõõmus ei olnud. „Täitsa õudne,“ ütles Kerli vaid. Siiski polnud rannamajalised väga kindlad, et Ada just Kristo pärast naasis – teised arvasid, et pisut kannustas Adat ka kuulsusejanu. „Minu arvates Kristo ja Ada suhe ei kesta kaua,“ arvas Silver. „Nad on nagu kaks teismelist, kes said kokku ja nüüd mängivad peret,“ kommenteeris Seidi. „Teised näevad, et see suhe võib olla võlts. Ainus võimalus on teda millegagi testida,“ lisas Merylin.

Suur Kristo ise aga arvas, et kui Ada oleks majja tagasi tulnud vaid kuulsuse pärast, ei oleks neiu niimoodi pisaraid valanud. „Aus vastus on see, et mingeid motiive pole. Ma olen siin, sest mul on siin lõbus ja mulle meeldib Kristo. Mulle reaalselt meeldib Kristo,“ kinnitas Ada pihikaamerale.

Loomulikult kolis Ada üksi jäänud Kristo tuppa, kuid noored uinusid erinevates voodites. „Mul on igasugu tunded, aga mulle ei meeldi neid välja näidata,“ põhjendas Ada, et ta ei taha kaamerate ees kohe Kristoga sängi pugeda. Kerli aga uinus üksi, seltsiks vaid kurvad muusikapalad. „Panin klapid pähe, kuulasin kurbi lugusid ja nutsin ennast magama,“ paljastas Kerli. Hommikul tabas kaamera aga siiski Kristo ja Ada viimase voodis teineteise embuses. 

"Rannamaja" Foto: Kuvatõmmis saatest

Järgmisel päeval mindi üheskoos rannabaari lõbutsema, kuid sealgi ei saadud üle Kerli-Ada-Kristo armukolmnurgast ja see võeti üsna teravalt teemaks. Väike Kristo uuris, miks Ada siiski ära läks. „Nagu ma ka Kerlile ütlesin, siis mul oli väga paha teda vaadata. Ma ei taha, et keegi lolliks jääks. Mina jäin lolliks ja tema jäi lolliks, ma ei taha seda tunnet,“ ütles Ada ja lisas, et üritas tagasi tulles Kristoga ka distantsi hoida, et mitte Kerlile haiget teha.

Seepeale uuris Kerli, et miks Ada juba rannas – kui nad Kristoga oma suhteid käisid selgeks rääkimas – Kristole ei öelnud, et tahab saatest lahkuda, vaid tegi seda vallaliste peol nii majarahva kui ka peole tulnute ees. Ada ütles, et ta lihtsalt ei suutnud terve päev seda välja öelda. „Ma tean, kui rõve on seda kõrvalt vaadata,“ püüdis Ada Kerlile selgitada, et teab, mida too tunneb. „Sa ei kujuta ettegi,“ nõustus Kerli. Teema eskaleerus ja lõpuks põgenes Kerli baarist, et rannas pisut pihikaameraga aega veeta. „Valus on vaadata Kristot ja Adat koos. Kristo vist ei saa sellest aru, et mida ta mulle sellega teeb. Kõik eksid on mind alt vedanud, nüüd Kristo,“ kurvastas Kerli.

"Rannamaja" Foto: Kuvatõmmis saatest

„Ma üritan lihtsalt head nägu teha, et kõik on okei, aga tegelikult pole,“ pihtis Kerli. „Ma joon viimasel ajal palju ja see ongi seepärast, mida Kristo tegi, need murtud lubadused. Põen, et kõik mõtlevad, et ma olen alkohoolik, rõve inimene ja teen vastikuid nalju. Tänu sellele on mul lihtsam, kui ma joon, olen natuke purjus, mul on lõbusam olla ja pole nii valus. Ma ei ole tegelikult selline. Joon suhteliselt vähe, aga see teeb meele kurvaks,“ rääkis Kerli ja puhkes pihikaamera ees nutma. Hiljem tunnistas ta, et armus Kristosse päris kiiresti ära ja Kristo meeldib talle endiselt.

Kuidas rannamajaliste suhted edasi kulgevad, näeme juba järgmisel nädalal.