Foto: Kalle Veesaar
Inimesed
2. oktoober 2019, 12:51

Gordon Ramsay jaoks tehtud iglusaun müüakse Eestis maha (8)

Eestlastel on hea võimalus osta ära kuulsa telekoka Gordon Ramsay jaoks tehtud iglusaun.

Põhjus peitub selles, et Gordon Ramsayl pole siiani õnnestunud saada ehitusluba Eestis toodetud iglukujulise sauna paigaldamiseks oma Inglismaa kodu hoovi. Nimelt otsustas tema Cornwallis asuva kodurajooni nõukogu suve alguses, et  on vaja täiendavaid uuringuid, kas Ramsay võib majade jaoks mõned puud enda aiast maha võtta. Ramsay oli hakanud vastavat paberitööd ajama juba aprillis, kuid see otsus pani ta plaanid ootele.

Iglucrafti juhatuse liige Priit Kallas kinnitas, et Gordon Ramsayle toodetud saun asub praegu Viljandimaal Leies ja kuna ehitusloa taotlemine võtab aega, siis on ettevõte otsustanud selle maha müüa.

„Eestlastel on unikaalne võimalus osta endale spetsiaalselt Gordon Ramsay jaoks toodetud eksklusiivne iglusaun. Usun, et juba õige pea õnnestub ka ehitusluba saada ja seejärel toodame Inglismaale Cornwalli transportimiseks uue sauna,“ selgitas Kallas.

Maailmakuulus kokk sattus iglumajakestest vaimustusse, kui märkas sauna oma jalgpallurist sõbra David Beckhami õuel. Beckham sai omakorda tõuke näitleja Guy Ritchielt, kes endisele jalgpallurile iglusauna tutvustas.