Tigran Gevorkjan.Foto: Alar Truu
Inimesed
2. oktoober 2019, 09:13

Võlaskandaali sattunud Tigran Gevorkjan paljastab, miks ta pildilt kadunud on (4)

Selle aasta algul sattus koomik Tigran Gevorkjan skandaali, kui mehe endine tööandja väitis, et koomik on talle võlgu 7000 eurot. Pärast seda on Tigran kadunud nagu vits vette. Nüüd paljastab mees, kus ta siis olnud on. 

"Paljud küsivad miks või kuhu pildilt kadunud oled.. Kus muusika on.. ja nii edasi.. Vahel vist tuleb pildilt veits kaduda, et uus pilt maalida. On olnud kaks vihaselt tulist aastat ja vihaselt rumalaid otsuseid," kirjutab Tigran Instagramis. 

"Olen komplekteerinud nüüdseks aastate vältel seda kõike raamatusse ning soovin selle välja andmisega anda edasi nii palju, kui ise õppisin erinevatest vigadest. Algul arvasin, et "ah mis see raamatu kirjutamine ikka on, kirjutada ju meeldib". Aga ei, see ei ole nii, see on suisa raske," tõdeb ta.

Möödunud aastal kohtus Tigran Jesper Parvega, kes andis talle nõu ja ainest, et mõelda läbi ja hinnata olukorda erinevast vaatenurgast. "Samuti kohtusin hiljuti ka Martin Aarega, kellelt sain juurde motivatsiooni. Siiras aitäh teile, mehed! Ja samuti ka enda sõpradele ja teistele kes on kaasa aidanud kõigega, suur aitäh."

Raamatu ilmumiskuupäeva Tigran veel välja ei ütle, kuid kinnitab, et teos ilmub 2020. aastal. "Seni teeb rahulikult stand-up'i ja proovib mõne naljaka laulu ka valmis vorpida," kirjutab ta.