Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 2. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Teised ei pruugi sugugi iga päev korralikult kellast kellani tööl käia, aga kui sina ükskord töökoha päevakorrast kinni ei pea, siis on nad sellest tugevalt häiritud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on ideid, aga keegi takistab sind nende elluviimisel või on asjaolud mingil muul põhjusel ebasoodsad. Paraku võib nii mõnigi plaan täna ainult plaaniks jäädagi

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tööasjad kipuvad üle pea kasvama ja sind lausa hulluks ajama. Üritad küll tubli olla, aga läbi pea kipuvad lippama mõtted, et äkki oleks aeg puhkust võtta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul ei ole üldse mõtet pabistada ega mõelda välja meetodeid, kuidas tempot kiirendada. Võta asja rahulikult, sa ei pea praegu mitte midagi tegema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa oled kena ja särav, aga see ei tähenda veel, et sul on õigus teiste inimeste suhteid sassi keerama hakata. Su käitumine võib kellegi jaoks häiriv olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Selge pea ja tasakaalukus võimaldavad teha suurepäraseid rahalisi tehinguid. Saad minevikus kogutud teadmisi, aga ka sääste kasutada selleks, et oma tulevikku kindlamaks muuta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtlesid küll, et nüüd käitud teisiti kui varem, aga ei. Võibolla pole veel õige aeg suurteks muudatusteks, aga sa tunned end samamoodi, nagu mõned aastad tagasi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Meestega on praegu omajagu lihtsam läbi saada kui naistega. Nendega saad kergemini ühele lainele, nad paistavad olevat avatumad ja otsekohesemad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kuula teised inimesed ära, aga ära nende mõjutusel kergekäeliselt otsuseid tee. Võib olla kokkupuuteid isikutega, kes räägivad sinuga kindlal eesmärgil sinuga manipuleerida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Teiste tegevus või ka mõni erilise intonatsiooniga lause võib sind tugevalt ärritada, aga teised võivadki nii käituda nimme sellepärast, et sind endast välja ajada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sisemine kärsitus sunnib sind tegutsema, ent ei anna kannatust, et oma tegevuse esmalt läbi mõtleksid. Nii on oht suurest rutakusest vigu teha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Unenägudel võib olla sinu jaoks sügavam tähendus. Inimene, kellega unes kohtud, võib lähitulevikus su elus üsnagi olulist rolli mängida. Või siis tuletab uni meelde vajalikku minevikukogemust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Sa ei astu tundmatusse, su tulevikuplaanid on kindlad ja selged. Samuti tead, kes on kaaslased, kes uuelgi eluaastaringil su kõrval püsivad. Sul on piisavalt tegutsemisvabadust, et minna just seda teed, mida õigeks pead. Tuleb läbida ka seni tundmata alasid, iga uus kogemus aga õpetab sind ja tuleb kasuks.