Nicole KidmanFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
1. oktoober 2019, 12:26

Nicole Kidman: mu lapsed valisid minu asemel saientoloogia (3)

Nicole Kidman kinnitab värskes intervjuus, et tema suhted kahe vanema lapse Isabella ja Connoriga on paranemas. Kui Tom Cruise Kidmani 2011. aastal Nicole'i väitel täiesti ootamatult hülgas, otsustasid lapsed isa ja saientoloogiakiriku kasuks.

"Emadus on teekond," ütleb näitlejanna The Suni intervjuus. Nicole'i sõnul tuleb iga ema elus ette tõuse ja mõõnu, olgu lapsed omad või adopteeritud. Lapsendatud olid ka Isabella ja Connor. "Laps vajab armastust," toonitab Kidman. "Nemad langetasid otsuse olla saientoloogid. Meie kui lapsevanema ülesanne on pakkuda alati tingimusteta armastust."

Cruise on saientoloogiakiriku mõjukamaid tegelasi. Tema ja Nicole'i poeg abiellus hiljuti kõmulise sekti Itaalia haru juhi tütre Silviaga. Kuulu järgi polnud Kidmanil lubatud pulma tulla. Radar Online'i andmeil oli see Tomi nõudmine. Tema väitel ei toeta Nicole saientoloogiakirikut ning seetõttu polnud tal poja pulma asja.

Napp on olnud ka Kidmani läbikäimine tütar Isabellaga. Temagi on nüüd abielus ning elab Inglismaal.

Kidman kasvatab koos USA kantritähe Keith Urbaniga kaht tütart. Ta usub, et on oma vanemate laste eluga viimaks leppinud. "Vaja pole muud kui: "Ma olen siin, et sind armastada ja toetada.""