Olivia Newton-John 2018. aasta jaanuaris. Foto: AP/Scanpix
Saund
30. september 2019, 11:28

Olivia Newton-John kannatab kohutavate valude all (2)

Neljanda staadiumi vähki põdev Olivia Newton-John tunnistas värskes intervjuus, et valud ajavad teda nutma.

71aastasel "Grease'i" tähel on kaks korda varem õnnestunud arstide abiga rinnavähk võita, kuid kaks aastat tagasi leiti siirded seljast. Kuigi Olivia on näidanud avalikkuse ees vaprat ja säravat nägu, tunnistab ta nüüd Gayle Kingi intervjuus, et valud võivad olla hirmsad. "Sellised valud, et nutad. Pisarateni viivad valud."

Kui intervjueerija Newton-Johnilt prognoosi kohta päris, vastas too: "Prognoos? Prognoosi ma ei aruta." Ta seletas, et kui sama haiguse all kannatajate keskmist elulemust protsendina teada saada, võibki kardetu teoks saada. "Eks ma vast tean, mida statistika ütleb. Aga ma ei mõtle sellele. Ma kavatsen sellest kauem elada. Ma olen sellise otsuse langetanud."

Olivia püüab surmast mitte mõelda, kuid tema sõnul tuleb seda ikkagi teha. "See käib ju elu juurde [...] Kuid ma püüan mediteerida ja rahulik olla ja ma tean, et kõik, keda ma armastan, on seal [teistpoolsuses] olemas, nii et on, mida oodata."

Newton-John lisas, et raske haigus on teda tütar Chloe'ga lähendanud. Olivia ainus laps on aastaid maadelnud anoreksia ja sõltuvustega. Praegusel raskel ajal on Chloe aga emale keskendunud ning suutnud oma deemonid eemale peletada. "Chloe ütleb mulle: "Tead, ema, eri inimestel on eri sorti vähk. Ja minu vähiks olid mu sõltuvused ja probleemid ja anoreksia ja muu." Ta tunneb, et minuga seda kõike läbides tervendab ta end samal ajal ise ning astub oma probleemidele vastu, sest mina astun vastu enda omadele. Nii et see on meile mõlemale olnud imeline arenemise aeg."