Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 30. september (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui sa asjad korralikult läbi mõtled ja täpselt õigel hetkel tegutsed, õnnestub sõlmida tulutoov leping. Vaja on olla väga täpne ja tähelepanelik, viibida õigel ajal õiges kohas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Uute oskuste omandamine ning kogemuste saamine tuleb igati kasuks. Seejuures on oluline siiski mitte liiga uljaks minna, üle pingutades on oht näpud ära kõrvetada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tekib mitmeid ahvatlevaid võimalusi ja sul on tahtmine neist kõigist kinni haarata. Pead õigel hetkel aru saama, et see pole võimalik, ja tegema parima valiku.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on küllaga energiat ja sa tead päris hästi, kuidas seda õigesse kanalisse suunata. Saad hakkama ka selliste asjadega, mis varem liig rasked näisid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Inimeste must-valgel printsiibil jagamine ei tule sulle kasuks. Tahaksid maailma lihtsa ja selgena näha, ometi pole aga kõik nii kerge. Ära mine kergema vastupanu teed.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi tüütu tüüp segab sind pidevalt. Ole temaga viisakas, aga väga konkreetne, ära anna mingit lootust, et mõttetule küsimusele võiks sinult mõtteka vastuse saada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võib tekkida soov endast maksimum anda. Seda võib kroonida edu juhul, kui võtad ette midagi niisugust, mis ammu plaanitud ja läbi mõeldud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära rutta ajas ette, ela tänases päevas. Mõtle elu üle järele. Eriti nendest suhetest, mis tekitavad tugevaid kirgi, oleks praegu tark selgelt ja mõistuspäraselt mõelda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tundub, et kellegi sind ümbritsevaist on sinu kohta mingit infot, mida sa ise jaganud ei ole. Mõtle, kellele oled oma saladusi usaldanud ja kes neid hoida ei oska.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pole mingit mõtet jalgratta leiutamisele aega ja energiat raisata. Tark inimene ei pea kõike ise järgi proovima, ta õpib mitte ainult enese, vaid ka teiste vigadest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Elu tundub sulle liiga üksluine. Sel juhul pole ju mõtet norutada, pigem võta ise midagi ette, et asja põnevamaks muuta. Ole ise enda elu looja ja rõõmu maaletooja!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mismoodi edasi minna, et ühest küljest oleks elu alati turvaline, teisalt aga ei hakkaks kunagi igav? Kes ei riski, elab küll rahulikult, kuid ei joo maitsvaid kihisevaid jooke.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Raha- ja äriasjus on õnn sinuga. Kohati tasub ära ka riskimine – ilma suurema pingutusega asjad lihtsalt kulgevad sulle soodsas suunas. Küllap saad äritegevust laiendada ning sellele reklaamigi teha. Võivad tekkida kasutoovad kontaktid välismaalastega. Minevikust pärinevatel hirmudel ära lase hoogu pidurdada.