Hendrik TiidoFoto: Alar Truu
Tele
29. september 2019, 17:55

„Rannamajast“ välja visatud kriminaalse taustaga Hendrik: kaotasin Kerli vastu huvi, kui sain teada tema labastest tegudest (4)

„Kristo osutus kahepalgeliseks, halvustades mind ainult minu seljataha ja minuga otse suheldes mängis „semu“,“ meenutab „Rannamaja“ kolmandas osas uueks osaliseks saanud kriminaalse taustaga Hendrik Tiido, kes järgmisel päeval kohe ka majaelanike poolt välja visati.

„Kui Kerli tegi ettepaneku asuda rannamajja, olin ma nõus, sest ta tundus viisakas ja armas inimene, keda tahaks paremini tundma õppida Kui võtete ajal sain teda, mis labaste tegudega oli Kerli rannamajas juba jõudnud hakkama saada, siis kahjuks kadus huvi tema vastu täielikult ära“ sõnab Tiido.

„Ligi neli aastat tagasi ma olin oma eluga täielikus madalpunktis. Minu elu koosnes alkoholitarbimisest ja valedest valikutest,“ sõnab mees, kinnitades, et on elus uue lehe pööranud.

Refereeritud artiklit loe Kroonikast.

2016. aasta märtsis kirjutas Õhtuleht, et toona 20aastane Hendrik kolas öösel Solarise kaubanduskeskuses, tühjendas kassa ja väntas selles kõigest video. Sama asja tegi ta mõned päevad hiljem Mustamäe keskuses. Sama aasta septembris tuli Hendrikul aga kohtu ette astuda, kuid seda mitte kaubanduskeskustes juhtunu pärast, vaid seetõttu, et oli toime pannud vargusi ja peksnud oma õpetajaid.

Noormehe „vägitegudest“ saab rohkem lugeda SIIT!