värske isa Tanel Padar ja tema kihlatu Lauren Foto: Martin Ahven
Tele
29. september 2019, 15:37

Tanel Padar isarollist ja koolist: oled kogu aeg selles roosas mullis (3)

„See ongi naljakas lugu, et mul on natukene hirmutav lapsepõlvekogemus ja siis üks hästi positiivne lapsepõlvekogemus seoses selle Linda nimega,“ sõnas augusti lõpus esmakordselt isaks saanud muusik Tanel Padar saates „Kaks kanget LIVE“, kui rääkis pisitütre nimelugu.

Hirmutavam lugu on seotud tema vanatädiga, kelle nimi oli samuti Linda, kes oli kurja olemisega, kuid südames hea inimene. „Aga siis juhtus ime, et parajas puberteedieas mu ema töö juurde tuli üks praktikant Rootsist, kes oli 20aastane Linda. Ise olin 13aastane Tanel ja ma oleks võinud terve selle suve ka tasuta tööd teha, aga õnneks mulle maksti,“ naljatles Tanel rääkides oma seoseid nimega. Tegelikkuses oli Linda aga tema kihlatu Laureni kõige lemmikum tüdruku nimi ja nii see valik tehtud saigi.

Veel enne, kui Linda sündis, käis Tanel ka perekoolis ja tal õnnestus seda teha koos oma bassimehe Siin Usina ja veel ühe sõbraga. „Kolme paariga käisime perekoolis. Võib-olla oleks saanud palju rohkem targemaks, kui poleks olnud kogu aeg ihihii-ahahaa,“ muigas ta. „Parim asi, mis meile kolmele sealt perekoolist kõrva taha jäi, oli üks metallbändi nimi „Mekoonium“ - see on lapse esimene s***!“ naerab ta punastades. „See on üks süsimust asi, mis justkui on tulnud selleks et jääda, mida on justkui võimatu lapse küljest kätte saada, kui sa maha magad selle,“ selgitas Tanel, täpsustades, et kolmest pillimehest oli tema ainus, kes seda ka ise nägi.

Kui palju uue rolli kõrvalt tal aga aega õpingute jätkamiseks jäänud on? Kuigi alguses oleks ta pidanud oma ülikooliõpingud lõpetama käesoleva aasta kevadel, otsustas elu veidi plaane muuta. „Kuna siin olid igast plaanimuutused, siis oli plaan natukene seda kahekesi olemise aega ka võtta. Nagu Lauren ütles, et ega me kunagi enam päris kahekesi ei saa olla. Isegi kui laps on vanavanematele antud, siis ikka siin (Tanel näitab südamele) on ta kogu aeg kaasas,“ selgitas ta. Nüüd ootab teda ees aga koolitöine sügis. Midagi keerulist tema sõnul pole, lihtsalt tuleb osata ennast ümber lülitada.

„Mul on seda kooli veel nii vähe olnud, aga praegu see ümberlülitamine käib nii, et kogu aeg ikka vaatad, kas on mingi pilt saadetud. Oled kogu aeg selles roosas mullis,“ sõnas ta.