Britney Spears 20. septembril. Foto: AFF/PA Images
Inimesed
29. september 2019, 14:00

Britney Spearsi vaimne seis on endiselt räbal? (1)

Britney Spears palub sotsiaalmeedias, et fännid teda ei unustaks. "Mul on praegu käsil üleminekuperiood, keskendumaks sellele, mida ma tegelikult tahan."

37aastane lauljatar seletab Instagramis, et on tegutsenud meelelahutustööstuses kaheksandast eluaastast saadik. "Vahel on hea seisatada ja järele mõelda!!! Igatsen teid kõiki ... Mul on tõesti maailma parimad fäninid!!!" kuulutas Britney hüüumärkidega üle külvatud postituses.

Kuid TMZ.comi andmeil on aasta algul vaimse krahhi üle elanud Spearsi seisund endiselt kehv. Õli valab tulle keeruline suhe isa Jamie'ga. Britney oli omal ajal isaga väga lähedane, kuid nüüd, täiskasvanud naisena ja kahe poja emana, on temas tõusnud trots: kohus määras ligi 12 aastat tagasi Jamie oma tütre ametlikuks eestkostjaks. Hiljuti palus Jamie Spears end sellest rollist ajutiselt taandada, tuues põhjuseks tervisehädad. Britney eksabikaasa Kevin Federline väitis, et Jamie oli tema ja Britney vanemale pojale kallale tunginud.

 
 
 
View this post on Instagram

Don’t you just love polka dots 👠👠👠👠👠

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

"Britney pole isaga selle vägivallaepisoodi järel sõnagi rääkinud," teab TMZ.comi allikas. Lauljanna avaldab fännide rõõmuks küll videoklipikesi, kuid ei jäta neis õnnelikku muljet. Ent vaatamata isa ja tütre keerulistele suhetele olla superstaari lähikondlased ühel nõul: ilma Jamie hooleta poleks Britney 12 aasta tagusest närvivapustusest üle saanud.

 
 
 
View this post on Instagram

So much fun in Maui .... had to put my heels on with my bathing suit 👙 !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on