Hannes VõrnoFoto: Martin Ahven
Inimesed
28. september 2019, 18:35

Hõissa! Hannes Võrno võttis naise! (59)

Saatejuht Hannes Võrno jagab oma Facebooki lehel rõõmusõnumit - mees on oma elukaaslase Cordeelia Viikbergiga abiellunud.

Lisaks jagab ta värske kaasaga ka ühist pilti, mis tehtud Delhis. Hannes on Cordeelia sellel ära märkinud ja on näha, et naine võttis mehe perekonnanime. 

Hannes Võrno läks 2015. aastal läks lahku oma kauaaegsest elukaaslasest, moelooja Häli Veskarust. 2016. aasta esimese päeva veetis ta Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontserdil Estonia Kontserdisaalis kütkestava blondiini seltsis, kelleks oli Cordeelia Viikberg. Tänu Võrno tuntusele jäi paar silma paljudele, kuid neil endil jätkus silmi küll vaid teineteise jaoks – pealegi hoidis Hannes daamil piha ümbert kinni! 

"Kutse oli kahele ja ma võtsin kaasa oma hea sõbra. Ja see on ka kogu lugu," ütles Hannes heatujuliselt siis Kroonikale. Küsimusele, kes tema kaunis kaaslane oli, ütles Võrno, et tal ei ole midagi varjata, kuid ta võtab aega, et oma kaaslasga nimeavaldamise teemal konsulteerida, kuid jäi seejärel tabamatuks imeks.