Kalle PallingFoto: Martin Ahven
Inimesed
28. september 2019, 14:44

Kalle Pallingu uus kaaslane on ehtekunstnik Birgit Skolimowski (22)

Juulikuus abielu purunemist teatanud Kalle Palling käis reedel toimunud Taavi Rõivase sünnipäevapeol uue kaaslasega – ehtekunstnik Birgit Skolimowskiga.

Palling kinnitas Kroonikale, et oma uue südamedaamiga kohtus ta esmakordselt augustikuus Otepääl toiminud moekunstnik Kristina Viirpalu ja ärimees Even Tudebergi pulmas.

View this post on Instagram

#loveisintheair #lemmikinimestepulmas #❤️

A post shared by Birgit Skolimowski (@birgitskolimowski) on

Kalle Instagrami kontolt selgub, et mees on andnud vihjeid tema ja Birgiti suhtes juba kaks nädalat tagasi tehtud postitusega, kui paar Jumindal merevaadet nautimas käis. Kuigi naist neil piltidel pole, on ta naise konto seal ära märkinud. Pildi on meeldivaks märkinud ka Kalle ekskaasa Mai.

View this post on Instagram

lapsepōlve radadel #juminda #lahemaanationalpark

A post shared by Kalle Palling (@kallepalling) on

Refereeritud artiklit loe Kroonikast.

"Me oleme otsustanud Maiga lahku minna. Kõlab kindlasti nagu midagi väga resoluutset ja kurba, aga meie jaoks ei ole see üldse nii" teatas Kalle Palling 31. juulil Facebookis, et tema abielu Mai Pallinguga on läbi.

16. augustil kirjutas Kroonika, et nädal pärast teleajakirjaniku Mai Pallingu ja riigikogu liikme Kalle Pallingu abielulahutuse ühisavaldust, saabus naine Estonia restorani hooaja avaüritusele juba uue kaaslasega. Teleajakirjaniku väljavalituks on Viru Keemia Grupi üks omanikest Margus Kangro.