Selena Gomez juunis Jim Jarmuschi filmi "Surnud ei sure" esilinastusel. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
29. september 2019, 11:00

Selena Gomez paljastas oma elu hirmsaima hetke

USA poptäht ja näitleja Selena Gomez teatas ligi aasta tagasi, et teeb sotsiaalmeedias pausi. Hiljem selgus, et ta oli läinud oma närve ravima. Nüüd nimetab lauljatar seda kõige hirmuäratavamaks ajaks oma elus.

Gomez rääkis oma kogemustest 13. septembril McLeani haiglas Mcleani auhinda vastu võttes. "Ma arvan, et meile on parem, kui me räägime tõtt, ja minu tõde on järgmine. Eelmisel aastal piinlesin vaimselt ja emotsionaalselt ning polnud suuteline end vaos hoidma. Ma ei suutnud enam naeratada ega normaalset elu elada. Kogu mu valu ja ärevus oleksid minust otsekui korraga üle uhtunud ning see oli mu elu hirmuäratavamaid hetki," vahendab People.

Gomezil diagnoositi kümnendi algul luupus. 2017. aastal sai ta sõbranna käest uue neeru, sest vana oli haiguse tõttu töötamast lakanud. Depressiooni käes on ta kannatanud aastaid. Eelmisel aastal aga varises ta vaimselt kokku ja tuli haiglasse viia. 

Abi otsinud Gomez sai enda sõnul arstide käest selge diagnoosi. See olnud ühtaegu hirmutav kui ka kergendus. "Sain viimaks teada, miks ma olin pikki aastaid depressiooni ja ärevuse all kannatanud." Selena tundis, et tal on nüüd vahendid haigusega võitlemiseks. Võitlus kestab, kuid ta on enda sõnul praegu palju paremas seisus kui aasta tagasi. 

McLeani haigla kirjutab oma veebiküljel, et otsustas Selenale auhinna anda just nimelt tema avatuse tõttu. Auhinnaga tunnustatakse inimesi, kes on parandanud üldsuse arusaama psühhiaatrilistest haigustest ja vaimsest tervisest.