Tele

Mihkel Kärmas Estonia katastroofist: hämmastav, et ka nüüd ilmub lagedale dokumente, mida varem pole nähtud (7)

LISA KOMMENTAAR

Kuriteoteatis1. oktoober 2019, 19:08
Palun algatada kriminaalasi Eesti riigivõimu esindajate Eesti politseinike suhtes kes toimetasid parvlaevale Estonia keskkonna ohtlikud ained. Eesti politseinikud selle tarbeks sulgesid liikluse sadamasse viivatel teedel millel toimetati laevale kaks konteinerit sildiga 108 ISO "Keskkonna ohtlikud ained". Reisilaeval keskkonna ohtlike ainete vedamine on kuritegu. Fakt on see,et Eesti politseinikud sulgesid liikluse teedel millel veeti kahte konteinerit sildiga 108 ISO. 108 ISO kehtib materjalide kohta milledel on kiiritusainetest tulenev oht.
küsi1. oktoober 2019, 12:51
Küsige laali käest ehk nüüd tuli meelde nagu hiljuti tunnistas siim,et mäletab küll ja seda tehti riigi heaks
vasja30. september 2019, 23:27
https://www.youtube.com/watch?v=atjKbaohJds
Saksa ajakirjanikul Jutta Rabel on kuriteoasitõendid mis tõendavad laeva pardas toimunud30. september 2019, 11:05
pommiplahvatust. Selliseid asitõendeid kasutatakse kohtus kurjategijale karistuse määramise tarbeks. Jutta Rabe sai metallitükid mis on pärit laeva pardas olevast augu servast. Kolme erineva riigi spetsialistid tegid kindlaks,et metallitükid pärinevad pommiplahvatusest. Jutta Rabe on avaldanud oma informatsiooni avalik-õiguslikes meedia väljaannetes. Kui tegemist oleks Jutta Rabe poolse Laimuga siis Eesti riik pidanuks ta kutsuma kohtusse. Seda pole juhtunud. Eesti riik vedas laevale radioaktiivseid aineid mis kuuluvad sildi alla 108 ISO. See on kuritegu. Eesti riik on kehtetu.
Murelik 29. september 2019, 02:31
Eestil on nii m6ndagi maailmale seletada, Estonia huku mitteuurimine ja Dansske mitteregulatsioonid, m6lemad asjad on maailma suurimad 6udukad omas valdkonnas. Miks siiski 9 Estonialt paastetud inimest Rootsis ja Soomes sund-kadumisele saadeti, tahaks teada nii Rootsilt kui Soomelt.Rootsimaa, hakka vastutama ja uurima, mitte n6rka kannatajat edasi mangima.
Kuritegevuse Eesti riik organiseeris sedasi,et29. september 2019, 01:59
Politsei menetluskoodeksi muutis selliseks,et poleks võimalik teha toiminguid mida on tarvis kurjategija arreteerimiseks. Noh,et ei saaks arreteerida taskuvargaid,autovargaid,narkodiilereid jms.
29. september 2019, 01:54
Eesti Politseinikud telekas teevad reklaami narkotsile ja nimetavad millise hinnaga on kaup turul. See on ju teada,et Tallinnas narkokaup toimetatakse kliendile kätte 15-20 minuti jooksul vaatamata tema asukohale.Sellise teenuse olemasolu eeldab suurt laoruumi kus on pidevalt piisavalt kaupa. Kui soovitaks likvideerida narko kuritegevus siis piisaks mõne narkodiileri arreteerimisest ja siis saaks teada kus asuvad laod ja kes on narkobarunid aga siiani pole narkodiilereid veel arreteeritud. Mu tuttav arreteeris narkodiileri kelle seljakotis oli üle pooleteise kilogrammi narkootikume...ja juba n