Merylin NauFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
29. september 2019, 18:22

„Rannamaja“ Merylini aktifotod on internetist kadunud: ma ei tahtnud, et keegi minu piltidega rikkaks saaks (41)

"Rannamaja" kaunitar Merylin Nau avaldas mõned päevad tagaso Instagramis, et temast on juba mitu aastat internetis aktifotod üleval ning ise ta neid ei häbene.

Reality-staar vastas Instagramis fännide küsimustele, kellest üks uuris, kas neiu ikka teab, et tema aktifotod internetiavarustes ringlevad. "Muidugi ma tean seda, sest Elu24 tegi sellest juba 2016. aastal loo ja need on alates sellest ajast levinud. Ma ei saa aru, kust see alles nüüd tuli, kus te enne olite?" kommenteeris Nau olukorda.

"Fotod tehti kolm aastat tagasi, 2016. aasta suvel, mis tähendab, et olin siis veel 22. Tegin seda puhtalt sellepärast, et tahtsin proovida. See oli midagi, mida ma ei olnud kunagi teinud - kogemuse pärast," selgitas Merylin. "Aga pildid tulemusena mulle ei meeldinud, sest need olid koledad. Oleks need teinud tippfotograaf, jagaksin neid isegi Instagramis," lisas ta oma jälgijatele. 

Nüüd on Merylini fotod aga QOQO veebilehelt kadunud. Kui neiu kuulis, et tema 2016. aastal tehtud paljaste piltide tõttu on veebileht muutunud meeletult menukaks, ei soovinud ta, et keegi tema fotode pealt ratsa rikkaks saaks, kirjutab Kroonika. 

"Sain ajakirja toimetajaga kokkuleppele, et võtaks pildid maha. Ma polnud rahul sellega, et keegi peale "Rannamaja" teenib minu koledate piltide pealt," tunnistab Merylin, kes on ka varem sotsiaalmeedias öelnud, et need aktifotod pole tema maitse.

"Ma tean, et on inimesi, kes on eelnevalt mu aktipilte näinud ja paljudel on telefonis kuvatõmmis minu aktifotodest olemas ning omavahel jagatakse neid pilte edasi ka peale seda kui veebilehelt on need ära võetud. Ega ma eilane pole," ütleb ta.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.