Mac MillerFoto: SIPA/Scanpix
Inimesed
28. september 2019, 12:00

Seoses Mac Milleri narkosurmaga on vahistatud kokku kolm meest

Mullu septembris üledoosi saanud USA räppari Mac Milleri surmaga seoses vahistati mõned nädalad tagasi tema narkodiiler Cameron James Petit, kuid viimastel päevadel on vahi alla võetud veel kaks meest.

Malcolm McCormicki nime all sündinud 26aastane räppar suri mullu 7. septembril. Tema organismist leiti lahkamisel fentanüüli, kokaiini ja alkoholi. Koroneri hinnangul oli tegu eksikombel võetud üledoosiga. Miller polnud oma uimastisõltuvusest ja süngemeelsusest saladust teinud. Mõned kuud enne surma oli ta lahku läinud oma kauasest kallimast, poptäht Ariana Grandest.

Seoses muusiku surmaga vahistati septembri algul 28aastane Cameron James Pettit, kelle käest Mac oli kaks päeva enne surma, 5. septembri hommikul enda teada ostnud kanget valuvaigistit oksükodooni. Kuid tegelikult oli selle hulka segatud valgeks hiinlaseks kutsutavat fentanüüli, mis on heroiinist viis korda kangem ning mis tappis ka superstaar Prince'i.

Süüdistaja üheks asitõendiks on narkodiileri saadetud sõnumid pärast seda, kui  Mac Miller leiti surnuna. "Suure tõenäosusega suren vanglas," oli Cameron ühele sõbrale teatanud.

Esmaspäeval vahistati Los Angeleses Stephen "Stevie" Walter, kellega Pettit oli TMZ.comi andmeil ühendust võtnud ning tellinud räppari nimel 10 sinist Percoceti tabletti. Seejärel saatis Walter Pettiti juurde kulleri. Võimude hinnangul oli tegu Ryan Reavisega, kes on samuti vahi alla võetud.