MetsakutsuFoto: Erlend Štaub
Inimesed
27. september 2019, 11:28

Selgeltnägija!? Räppar Metsakutsu ennustas ette Burger Kingi Eestisse tulekut? (15)

Täna avalikustati uudis, et juba eeloleval talvel avatakse Eestis esimesed Burger Kingi kiirtoidurestoranid. Räppar Metsakutsu esitas naljakal kombel just eile oma Facebooki kontol küsimuse, et millal Burger King Eestisse jõuab. 

"Tahaks praegu räigelt seda Burger Kingi whopperit, Burger King wadap, millal Eestisse?" kirjutas Metsakutsu neljapäeval. 16 ja pool tundi hiljem ei suutnud ta oma õnne uskuda.

"EBAREAAAALNE!!! Soov täideti täpselt 16h ja 35 min. Ma ei saa aru, kas see on mingi nali või see juhtus praegu päriselt. Igatahes järgmiseks siis keskkond, naiste õigused ja eestlased võiks omavahel läbi saada. Ja uus Porsche. Või BMW. Jätan selle lahtiseks, ei taha liiga palju dikteerida," kirjutas räppar neljapäeva hommikul. 

Üks Metsakutsu sõber viskab kommentaarides nalja, et mees tegelikult teadis uudist juba ette, mispeale räppar talle vastas: "Tean, et tänapäeval on keeruline läbi närida, mis on päris ja mis on meile konstrueeritud, sest influencerid ja marketing on meilt röövinud igasuguse siiruse ja kõik tegelevad igapäevaselt muljete jätmise ning imagoloogiaga, aga see värk siin on päris ja ma ei ütleks elusees siin kommentaaris, et on, kui tegelikult ei oleks. Käisin nädalavahetusel Soomes ja viskasin igatseva pilgu Burger Kingi fassaadile, sealt hakkas isu kasvama ja siin me nüüd oleme."

Esimesed söögikohad avatakse juba talvel  

Tallink Grupp omandas kiirtoiduketi Burger King frantsiisiõigused Balti riikides, esimesed restoranid on Tallinnas plaanis avada juba sel talvel ning esimesed restoranid Lätis ja Leedus järgmise aasta esimeses pooles.

Restoranide avamise ja opereerimisega Eestis, Lätis ja Leedus loob ettevõte kolmes Balti riigis kokku ligi 800 uut töökohta. Iga avatud restorani frantsiisilepingu pikkuseks on 20 aastat, teatas Tallink börsile.